معرفی کتاب؛

«سکوی شهادت»

کتاب «سکوی شهادت» زندگی‌نامه و وصیت‌نامه شهدای ورزشکار استان آذربایجان‌شرقی را شامل می‌شود که به همت سازمان بسیج ورزشکاران آذربایجان‎‌‌شرقی به چاپ رسیده است.
کد خبر: ۴۳۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸ - 13December 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، کتاب «سکوی شهادت» اشاره‌ای دارد بر زندگی سلحشورانه تعدادی از شهدای ورزشکار استان آذربایجان‌شرقی که به کوشش «حبیب الله بلور فروشان» و با بازنگری سازمان بسیج ورزشکاران آذربایجان‌شرقی به رشته تحریر درآمده است.

اثر فوق به همت سازمان بسیج ورزشکاران آذربایجان‌شرقی و توسط انتشارات حفظ آثار دفاع مقدس سپاه عاشورا به شمارگان 1000 جلد در 232 صفحه در پائیز 1399 به چاپ رسیده است.

حجت الاسلام و المسلمین «سید محمدعلی آل‌‎هاشم»، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز در پیامی خطاب به 5000 شهید ورزشکار دفاع مقدس که در این کتاب به چاپ رسیده، آورده است: «سلام بر لاله‌های خونین در سرزمین گلبرگ‌های پرپر شده شقایق، سلام بر کسانی که مدال قهرمانی را در آوردند و بر گردن پاک خود پلاک شهادت را انداختند، سلام بر آنانی که آخرین فراز زیارت‌نامه خود به زیارت سبزترین سیرت و سرخ‌ترین صورت تاریخ نائل شدند، آری باید سلام کرد به پلاک جوانان پهلوانی که پیکرهایشان قطعه قطعه شد اما هیچ‌وقت اجازه ندادند پلاک شهادت و پهلوانی از دستشان برود. سلام بر 500 شهید عزیز ورزشکار هشت سال دفاع مقدس»

گزیده‌ای از زندگی‌نامه شهید «صمد اقدمی»:

شهید اقدمی اسفندماه سال 1336 در محله‌ شهید پرور مارالان تبریز در کانون پاک و گرم خانواده‌ای متدین چشم به جهان گشود. برادرش در کودکی برای عادت دادن او به ورزش یک جفت دمبل و تخته شنا برایش خرید.

او بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی در پایگاه مقاومت یکی از مساجد شروع به فعالیت کرد. شب‌‎ها را به کشیک دادن و پاسداری سپری می‌کرد. تلاش دیگر او خدمت در جهادسازندگی به عنوان کارمند امور مالی ستاد در سال 1360 بود. در همان ایام بود که در تمرینات جمعی تیم بستکبال منتخب غرب کشور در تهران شرکت کرد و پس از مدت کمی از جهادسازندگی به سازمان تربیت‌بدنی استان رفت.

صمد از نظر اخلاقی در میان ورزشکاران تبریز به عنوان فردی مودب، حرف شنو در تمرینات و میادین ورزشی و مطیع مربی خود مطرح بود. وی بعد از عضویت در تیم ملی جوانان، در بازی‌‎های جوانان آسیا در کویت شرکت کرد و خوش درخشید.

ابعاد وجودی او را باید از زبان دیگران بشنویم. او از طرف اردوی تیم ملی بسکتبال به مسابقات هندوستان دعوت شد، لکن موفق به رفتن نشد.

این شهید والامقام در تاریخ 31 شهریورماه سال 1359 برای رسیدن به سعادت به صورت داوطلبانه راهی جبهه‌های نبرد شد و بعد از آموزش‌های لازم به عنوان «آرپی‌چی‌زن» مشغول به مجاهدت شد. شهید «صمد اقدمی» سرانجام در 19 بهمن ماه سال 1361 در منطقه فکه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها