نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام آغاز شد

نشست‌ کمیسیون مشترک برجام به‌ منظور بررسی روند اجرا و موانع اجرای تعهدات توسط طرف‌های برجام و برخلاف نشست‌های قبلی که در وین برگزار می‌شد تحت تاثیر شرایط کرونایی به طور مجازی آغاز به کار کرد.
کد خبر: ۴۳۱۹۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳ - 16December 2020

نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام آغاز شدبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، نشست‌ کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان وزرا و مدیران سیاسی به‌ منظور بررسی روند اجرا و موانع اجرای تعهدات توسط طرف‌های برجام و برخلاف نشست‌های قبلی که در وین برگزار می‌شد تحت تاثیر شرایط کرونایی به طور مجازی آغاز به کار کرد.

پیش از این برخی منابع دیپلماتیک اعلام کردند که نمایندگان ایران و ۱+۴ (روسیه، چین، انگلیس، آلمان و فرانسه) در تاریخ ۱۶ دسامبر در نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام در خصوص آماده‌سازی‌ها برای دیداری در سطح وزیران خارجه گفت‌وگو خواهند کرد.

به‌ گفته این منابع این دیدار می‌تواند به صورت آنلاین و پیش از پایان سال میلادی ۲۰۲۰ به وقوع بپیوندد.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره این نشست گفته بود: شرکت کنندگان در نشست کمیسیون مشترک برجام، روز ۱۶ ماه دسامبر در وین گام های احتمالی دولت آمریکا در قبال معامله هسته ای را بررسی خواهند کرد.

وی با اشاره به دستورکار این نشست گفته است: بدون شک این مساله که آمریکا چگونه رفتار خواهد کرد را در هر شرایط بررسی خواهیم کرد. 

ریابکوف گفت که دلیلی برای اینکه درباره بازگشت آمریکا به برجام در مورد برنامه هسته‌ای ایران به عنوان یک مسئله حل شده گفت‌وگو شود، وجود ندارد. ما برخلاف شرکت‌کنندگان اروپایی برجام در زمان حاضر دلیلی نمی‌بینیم که درباره تغییراتی که دولت آینده آمریکا ممکن است در سیاست خود در جهت ایران انجام دهد گفت‌وگو کنیم. 

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت خارجه کشورمان نیز درخصوص دستور کار کمیسیون مشترک برجام اظهار داشت: این نشست،  یکی از نشست‌های عادی و معمول کمیسیون مشترک برجام هست که در سطح معاونین وزرا و مدیران سیاسی کشورهای طرف برجام هر سه ماه یکبار به منظور بررسی روند اجرای برجام و موانع اجرای تعهدات توسط طرفهای برجام برگزار می‌شود. 

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی نیز پیش از آغاز این نشست موضوع اصلی را چگونگی حفظ توافق هسته‌ای و اطمینان یافتن از اجرایی شدن کامل و متعادل آن دانست.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها