دفاع‌پرس گزارش می‌دهد؛

جنایت خاموش آمریکایی‌ها علیه کودکان بی‌گناه عراقی

با گذشت بیش از ۱۶ سال از جنگ آمریکا علیه عراق، این کشور همچنان شاهد جنایت خاموش آمریکایی‌ها علیه کودکان عراقی به‌خاطر استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در این جنگ است.
کد خبر: ۴۳۱۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۳ - 17December 2020

جنایت خاموش آمریکایی‌ها علیه کودکان بی‌گناه عراقیگروه بین‌الملل دفاع‌پرس: در توضیح جنایات جنگی آمریکا در عراق باید به چند مورد به‌عنوان زمینه بحث توجه داشت؛ نخست، این که براساس اسناد در حالی که عراق هیچ تهدیدی برای آمریکا ایجاد نکرده بود، سران آمریکایی و «بوش»، درگیر برنامه‌ریزی و آماده سازی آغاز تجاوز بودند و همزمان اظهارات دروغینی را در توجیه حمله به عراق و اشغال این کشور در رسانه‌ها انجام دادند.

دوم، شواهد و مدارک گسترده‌ای در مورد جنایت جنگی آمریکا در عراق از جمله کشتار غیرنظامیان، نقض قوانین جنگی، بدرفتاری با اسرای جنگی، غارت اموال عمومی و خصوصی، تخریب شهر‌ها و روستا‌ها بدون ضرورت نظامی، ... وجود دارد.

قتل غیرنظامیان عمدتا زنان و کودکان با توجیه اشتباه گرفتن آنان با هدف نظامی مشروع، بمباران هوایی بدون اعلام هشدار اولیه، حمله هوایی به تجمع‌های غیرنظامی مانند مراسم عروسی و عزا، استفاده از بمب‌های غیر هوشمند، شلیک هوایی از فاصله نزدیک و در مجموع حمله نامتناسب و بدون توجیه، تنها بخشی از جنایات جنگی آمریکا در عراق است.

عراق در نتیجه جنگ آمریکا علیه این کشور، ۶۰ درصد از زیرساخت‌های شبکه آب، ۷۵ درصد از زیرساخت‌های پزشکی و ۸۰ درصد از زیرساخت‌های شبکه برق خود را نیز از دست داد.

براساس گزارش‌های رسمی حدود یک و نیم میلیون عراقی در جریان جنگ آمریکا علیه عراق و اشغالگری متعاقب آن جان خود را از دست دادند.

با گذشت بیش از ۱۶ سال از جنگ آمریکا علیه عراق، این کشور همچنان شاهد جنایت خاموش آمریکایی‌ها علیه کودکان عراقی به خاطر استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در این جنگ است.

«احمد مخلف حماد» مدیر اطلاع رسانی بیمارستان شهر «فلوجه» مرکز استان الانبار در غرب عراق پیش از این اعلام کرده بود: با وجود گذشت ۱ سال از جنگ، هرساله بیش از یکهزار کودک عراقی در شهر فلوجه - به خاطر استفاده آمریکا از سلاح‌های ممنوعه در سطح جهان در این جنگ - ناقص و با معلولیت به دنیا می‌آیند.

وی افزود: فسفر سفید و دیگر سلاح‌های کشنده‌ای که ارتش آمریکا در جنگ علیه عراق بکار برد، همچنان آثار و پیامد‌های مخرب خود را برجای می‌گذارند.

حماد تصریح کرد: تاکنون آماری رسمی درباره پیامد‌ها و زیان‌های وارده به فلوجه در اثر جنگ آمریکا وجود ندارد.

وی در عین حال تاکید کرد: ناهنجاری‌های مادرزادی و ژنتیکی در سطح بالا ۵ سال پس از جنگ در شهر فلوجه نمایان شد و هر سال دستکم هزار کودک عراقی به خاطر استفاده از اورانیوم ضعیف شده و فسفر سفید در جریان جنگ آمریکا علیه این شهر در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ میلادی، ناقص و با معلولیت به دنیا می‌آید.
رسانه‌های عراقی مهرماه سال ۹۵ نوشته بودند که براساس اسناد فاش شده، ارتش آمریکا در جریان اشغال عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی، از تسلیحات حاوی اورانیوم ضعیف شده استفاده کرده است.

موسسه‌ای موسوم به «شبکه اطلاعات فراگیر منطقه‌ای» مستقر در نایروبی مرکز کنیا، آن زمان اسناد جدیدی از تخلفات آمریکا از قوانین بین المللی به دست آورد که قبلا منتشر نشده بود.

این اسناد حاصل گزارش‌ها و تجزیه و تحلیل نمونه‌هایی بود که در اختیار دانشگاه جورج واشنگتن در سال ۲۰۰۳ قرار داشت، اما نتایج آن محرمانه مانده بود.

در این اسناد ذکر شده که ارتش آمریکا در جنگ با استفاده از جنگنده‌های نوع A-۱۰ دستکم ۱۱۶ بار اهداف آسان نظامی، مانند مقرها، خودرو‌ها و کامیون‌ها را با تسلیحات حاوی اورانیوم ضعیف شده، هدف قرار داده بود.

انتهای پیام/ 411

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار