زندگی‌نامه شهید «محرم علی نوروزی»؛

از فرار از پادگان تا شهادت در سردشت

شهید «محرم علی نوروزی» با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و پس از مدتی مجاهدت، در تاریخ 17 شهریورماه 1362 در سردشت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۴۳۲۲۴۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹ - 19December 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، شهید «محرم علی نوروزی» در چهارم تیرماه 1338 در شهرستان میانه چشم به جهان گشود. وی پس از بازگشت از خدمت سربازی و با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و پس از مدتی مجاهدت، در تاریخ 17 شهریورماه 1362 در سردشت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

زندگی‌نامه شهید:

شهید «محرم علی نوروزی» در چهارم تیرماه 1338 در شهرستان میانه چشم به جهان گشود. وی ضمن تحصیل به کار بنایی و کارگری مشغول شد و مدتی بعد مدرک سوم راهنمایی را اخذ کرد. در آبان‌ماه 1357 به خدمت سربازی اعزام شد، وقتی نخستین شعله‌های انقلاب در قم زبانه کشید، محرم در کردستان خدمت می‌کرد.

با این که انقلاب در قم و تبریز و سایر شهرها رفته رفته پر خروش‌تر می‌شد با پیام امام بزرگوار مبنی بر اینکه سربازان از پادگان فرار کنند به پیام امام امت لبیک گفته و از پادگان فرار کرد و به میانه بازگشت و همراه برادران خود در تظاهرات علیه رژیم شاه شرکت نمود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) طی اطلاعیه‌ای از سربازان خواستند که به پادگان‌ها برگردند که او نیز به پادگان خود واقع در پسوه بازگشت و خدمت خود را به اتمام رساند. پس از بازگشت از خدمت سربازی، جنگ تحمیلی شروع شد.

پس از آغاز جنگ تحمیلی برای رفتن به جبهه علاقه شدیدی نشان داد، او بارها ثبت‌نام کرده بود تا به جبهه رفته و در مقابل دشمن بجنگد. بعدها در جهاد سازندگی ثبت‌نام نمود و توانست از این طریق راهی جبهه‌های حق علیه باطل شود.

با وجود اینکه فقز اقتصادی تمام خانواده خود را فرا گرفته بود ولی حرکت آگاهانه او و ایمان، ایثار و گذشت در راه عقیده و هدف الهی او  ثابت کرد که هدف او رسیدن به خدا و رسیدن به اوج معنویت یعنی رسیدن به لقاالله و سعادت است.

این شهید والامقام پس از مدتی مبارزه در خط مقدم جنگ با دشمن بعثی، سرانجام در تاریخ 17 شهریورماه 1362 در سردشت به آرزوی قلبی خود که همانا شهادت بود رسید و به جمع همرزمان شهیدش پیوست.

مادر شهید نوروزی در وصف پسرش می‌گوید: ما سه قربانی در راه خدا داده‌ایم که یکی پسرم محرم، دیگری دامادم «حسین قره داغیم و دیگری نیز فرزند برادرم «محمد مقیمی» هستند. من آماده هستم چهار فرزند دیگرم را هم در راه خدا بدهم.

من به شهادت پسرم افتخار کردم که در راه امام حسین(ع) و حضرت علی اکبر(ع) به شهادت رسیده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار