نگاهی به بیانات امام خامنه‌ای در خصوص ۹ دی؛

حضور عظیم و خروشان مردمی در «۹ دی» تجلّی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب بود

رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: حضور عظیم و خروشان مردمی در ۹ دی ۸۸، تجلّی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب یعنی روح دیانت حاکم بر دل‌های مردم بود.
کد خبر: ۴۳۳۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۰ - 28December 2020

حضور عظیم و خروشان مردمی در ۹ دی تجلّی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب بودبه گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس، «ملت ایران همانگونه که در هشت سال جنگ تحمیلی با ابتکار، فداکاری، شجاعت و حضور در صحنه، بر دشمن غلبه کرد، در هشت ماه جنگ نرم هم با عنایت خداوند متعال از خود مهارتی مثال زدنی نشان داد و در نهم دی سال گذشته به برکت یاد حضرت سیدالشهدا علیه السلام و با همت، بصیرت، آگاهی، و هوشیاری خود، بساط فتنه گران را جمع کرد»

متن بالا بخشی از بیانات حضرت امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین سالگرد حماسه ۹ دی در دیدار هزاران نفر از قشر‌های مختلف مردم استان گیلان است.

در ادامه با توجه به فرا رسیدن سالروز گرامی‌داشت حماسه ۹ دی بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این خصوص را با هم می‌خوانیم.

- «دشمنان این ملت، روز نهم دی را فراموش کرده‌اند. آن کسانی که فکر می‌کنند در این کشور یک اکثریتی خاموش و مخالف با نظام جمهوری اسلامی‌اند، یادشان رفته است که سی و چهار سال است که هر سال در بیست و دوم بهمن، در همه شهر‌های این کشور، جمعیت‌های عظیم به دفاع از نظام جمهوری اسلامی بیرون می‌آیند و «مرگ بر آمریکا» می‌گویند.»

- «اگر در مواردی نصرت الهی شامل حال مومنین نمی‌شود، به دلیل ضعف ایمان یا غلط بودن ایمان و یا ایمان بدون بصیرت است؛ زیرا نداشتن بصیرت همچون نداشتن چشم است و فردی که چشم ندارد، راه را تشخیص نمی‌دهد و به بیراهه می‌رود. علت این‌که بنده بر موضوع بصیرت در حوادث ۹ دی تأکید فراوان داشتم به همین علت است.»

- «حضور عظیم و خروشان مردمی در ۹ دی ۸۸، تجلّی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب یعنی روح دیانت حاکم بر دل‌های مردم بود.»

- «نهم دی ۸۸، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روز‌های اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود.»

- «هنر اصلی امام خمینی (ره)، وارد کردن مردم به صحنه بود و در هرجایی که مردم با شجاعت، بصیرت و عمل متناسب با ایمان خود، وارد میدان شدند تمام مشکلات و بزرگترین موانع در مقابل اراده مردم از بین می‌رود.»

- «در هر نقطه‌ای از جهان چنانچه مردم با هدف و شعار مشخص و ایمان و عمل متناسب، به عرصه بیایند هیچ عاملی قادر به مقاومت نیست و این یک نسخه کلی برای تمام ملت‌هاست، که امام خمینی (ره) به آن عمل کرد و ملت ایران هم با اعتماد به امام راحل عظیم الشان، آن را بصورت عملی اثبات کرد.»

- «آن معجزه‌گری که همه مردم را بسیج کرده، به صحنه می‌آورد و با وجود همه سختی‌ها آنان را در صحنه نگه می‌دارد، ایمان قلبی و دینی است؛ چراکه بر اساس ایمان دینی، شما در هر شرایطی پیروز خواهید بود و شکست معنایی ندارد.»

- «در این روز (نهم دی)، مردم براساس وظیفه دینی خود به میدان آمدند تا نشان دهند بر خلاف تبلیغات فتنه‌گران، مردم ایران ضمن پایبندی به نظام جمهوری اسلامی از عزم و اراده دینی استوار برخوردارند.»

- «این فتنه (۸۸)، صرفا منحصر به حضور عده‌ای افراد در خیابان‌ها نبود، بلکه ناشی از یک بیماری بود که با اقدامات سیاسی و امنیتی قابل دفع شدن نبود و به یک حضور عظیم مردمی نیاز داشت که چنین هم شد.»

- «همانگونه که در ابتدای انقلاب، محرم به کمک این مردم آمد و امام خمینی (ره) فرمود خون بر شمشیر پیروز است، در قضایای ۹ دی هم، عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.»

- «در بزرگداشت نهم دی جنبه‌های شعاری غلبه پیدا نکند و ثانیاً به عمق شعار‌ها که حرف اصلی ملت ایران بود، توجه شود.»

- «حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به فتنه ۱۸ تیر سال ۷۸ و فتنه سال ۸۸ در تهران بعنوان یکی از چالش‌های پیچیده پیش روی نظام، خاطر نشان کردند: حضور مردم، این دو فتنه را نیز به شکست کشاند به‌گونه‌ای که پنج روز بعد از فتنه ۱۸ تیر، حرکت عظیم ۲۳ تیر در سراسر کشور بوقوع پیوست و در فتنه ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، حرکت عظیم و کم نظیر مردم در ۹ دی روی داد»

- «در فتنه ۸۸ نیز آن‌ها به قدری جنجال و هیاهو کردند که ملت به صحنه آمد و حماسه عظیم ۹ دی را آفرید.»

- «یک انقلاب اگر بخواهد بر دیگران تأثیر بگذارد باید خصوصیات ویژه‌ای داشته باشد که مهمترین آن‌ها استقامت و ایستادگی است.»

- «همه باید مراقب ایجاد شکاف، ایجاد فتنه، ایجاد بدبینی نسبت به دستگاه باشند. این‌هائی که می‌بینید گوشه و کنار، بدون هیچ قیدوبندی، بدون هیچ ملاحظه‌ای، نظام اسلامی را، دستگاه جمهوری اسلامی را متهم می‌کنند؛ هرچه از دهن‌شان درمی‌آید، به نیابت از دشمن می‌گویند؛ برای این‌که اگر صدای دستگاه‌های تبلیغاتی جبهه ضداسلام و صهیونیست‌ها و آمریکائی‌ها به گوش کسی نرسید، این‌ها جبران کنند و همان حرف‌های آن‌ها را به گوش مردم برسانند، این‌ها به ملت خیانت می‌کنند؛ این در حقیقت یک خیانت واضح است. مردم را نسبت به یکدیگر، نسبت به مسئولین، نسبت به خدمتگزاران بدبین کردن، فضای یأس‌آلود به وجود آوردن، یکی از این راه‌هاست.»

- «در زمینه تضعیف وفاداری مردم نسبت به نظام هم کار‌های زیادی می‌کنند؛ شایعه می‌سازند، برای این‌که مردم را از مسئولین کشور، از رؤسای قوا مایوس کنند. تخم بدبینی می‌پراکنند. هر کار شایسته باارزشی که در سطح کشور انجام بگیرد، این را در وسائل تبلیغات گوناگون مورد تردید قرار می‌دهند. اگر ضعف‌هائی هست، چند برابر می‌کنند و نقاط قوت را نشان نمی‌دهند، برای این‌که مردم را ناامید کنند، به‌خصوص نسل جوان را ناامید کنند. افق آینده را در مقابل نسل جوان و مردم تیره و تار نشان می‌دهند.»

- «بعد از اهانتی که در روز عاشورای سال ۸۸ به وسیله یک عده تحریک شده نسبت به امام حسین (ع) انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹ دی توی خیابان‌ها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند. دست‌های دشمن و تبلیغات دشمن نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روز به‌روز این احساسات تندتر و این معرفت عمیق‌تر شده است»

- «فتنه سال ۸۸ جلوه‌ای از توطئه‌ی دشمنان بود؛ فتنه بود. فتنه یعنی کسانی شعار‌های حق را با محتوای صددرصد باطل مطرح کنند، بیاورند برای فریب دادن مردم. اما ناکام شدند. هدف از ایجاد فتنه، گمراه کردن مردم است. شما ملاحظه کنید؛ مردم ما در مقابله با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه‌گران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت - همان طوری که گویندگان و بزرگان و همه بار‌ها گفته‌اند - یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه‌ی این است که این مردم بیدارند، هشیارند. دشمنان ما باید این پیام را بگیرند.»

- «آن کسانی که خیال می‌کنند می‌توانند میان نظام و میان مردم جدایی بیندازند، ببینند و بفهمند که این نظام، نظام خود مردم است، مال مردم است. امتیاز نظام ما به این است که متعلق به مردم است. آن کسانی که با همه وجود نظام جمهوری اسلامی را و اسلام را و این پرچم برافراشته را در این کشور نگه داشته‌اند، در درجه اول خود مردمند؛ دشمنان ما این را بفهمند. سردمداران دولت‌های مستکبر - و در رأس آن‌ها آمریکا - علیه ملت ما حرف می‌زنند، توطئه می‌کنند، گاهی شعار می‌دهند، گاهی اظهارات مزوّرانه می‌کنند، گاهی صریحاً دشمنی می‌کنند، گاهی در لفافه می‌برند؛ این‌ها همه برای این است که تحلیل درستی از مسائل ایران و شناخت درستی از ملت ایران ندارند. ملت ما ملت بیداری است، ملت هشیاری است»

- «روز نهم دی شما دیدید در این کشور چه اتفاقی افتاد و چه حادثه‌ای پیش آمد. دشمنان انقلاب که همیشه سعی می‌کنند راهپیمایی‌های میلیونی را بگویند چند هزار نفر آمده‌اند - تحقیر کنند، کوچک کنند - اعتراف کردند و گفتند در طول این بیست سال، هیچ حرکت مردمی‌ای به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است؛ این را نوشتند و گفتند. آن کسانی که سعی در کتمان حقائق درباره جمهوری اسلامی دارند، این را گفتند. علت چیست؟ علت این است که مردم وقتی احساس می‌کنند دشمن در مقابل نظام اسلامی ایستاده است، می‌آیند توی میدان. این حرکتِ ایمانی است، این حرکتِ قلبی است؛ این چیزی است که انگیزه‌ی خدائی در آن وجود دارد؛ دست قدرت خداست، دست اراده الهی است؛ این چیز‌ها دست من و امثال من نیست. دل‌ها دست خداست. اراده‌ها مقهور اراده پروردگار است. وقتی حرکت خدائی شد، برای خدا شد، اخلاص در کار بود، خدای متعال اینجور دفاع می‌کند؛ لذا می فرماید: «انّ‌اللَّه یدافع عن الّذین امنوا»

- «دشمنان نظام اسلامی نمی‌فهمند، تا امروز هم نفهمیدند؛ لذا تحریم می‌کنند، حرف می‌زنند، روش‌های گوناگون را به کار می‌گیرند، به خیال خودشان می‌گردند نقطه ضعف برای جمهوری اسلامی پیدا کنند؛ گاهی اسم حقوق بشر را می‌آورند، گاهی اسم دموکراسی را می‌آورند؛ ترفندهائی که امروز برای مردم دنیا حقیقتاً ترفند‌های مسخره است. می‌گویند افکار عمومی؛ اما افکار عمومی اگر این حرف‌ها را از آمریکا و صهیونیسم باور می‌کرد، اینجور در دنیا، در کشور‌های مختلف، ملت‌های مختلف، در مواقع گوناگون، نفرت خودشان را از این سران مستکبر نشان نمی‌دادند، که می‌بینید نشان می‌دهند. هر جا سفر می‌کنند، گروهی از مردم علیه‌شان شعار می‌دهند. پیداست که افکار عمومی دنیا فریب ترفند‌های این‌ها را نخورده است...»

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها