برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در یاسوج

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یاسوج، مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی امروز با حضور فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد و جمعی دیگر از مسئولان در سالن اجتماعات سپاه فتح این استان برگزار شد.
سردار «حمید خرمدل» فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: شهید سلیمانی در شجاعت، مردمداری، ولایتپذیری و اخلاص از شخصیت والایی برخوردار بود.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد افزود: شهید سلیمانی یک سرباز ذوب در ولایت بود و در همه عملیاتهای دوران دفاع مقدس و محور مقاومت، فرماندهای با اقتدار و پیروز میدان بود.
خرمدل از مسئولان خواست وصیتنامه شهید سلیمانی را مطالعه کرده و موارد اساسی آن را در طول دوران خدمت و زندگی شخصی خود استفاده کنند.
در این مراسم، سروان «صاحب دبیقی» از مدافعان حرم ارتش جمهوری اسلامی ایران به خاطرهگویی پرداخت. در این مراسم همچنین از 8 عنوان کتاب دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد رونمایی شد.
انتهای پیام/


