شهید «نادر برپور»:

قهرمانی و مقام برایم اهمیت ندارد

وقتی دوستان شهید «نادر برپور» از او انتقاد می‌کردند که چرا با وجود آمادگی بالا در هیچ رقابت کاراته‌ای شرکت نمی‌کند، می‌گفت من برای کار دیگری ساخته شده‌ام، قهرمانی و مقام و جایزه برایم اهمیت ندارد، این کارها مجابم نمی‌کند.
کد خبر: ۴۳۶۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸ - 10January 2021

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، شهید «نادر برپور» در هشتم مهرماه 1339 در تبریز متولد شد. وی که ورزشکاری تنومند و خوشنام در رشته کاراته بود پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و پس از چندی مجاهدت در راه اسلام، سرانجام در زندان‌های رژیم بعث عراق به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فرازی از زندگی‌نامه شهید:

شهید «نادر برپور» در هشتم مهرماه 1339 در تبریز متولد شد. او سومین فرزند خانواده بود که در دو سالگی مادرش را از دست داد. وی دوره ابتدایی را در دبستان دهقان سپری کرده و در سال 1353 وارد مدرسه بدر شد. لیکن به دلیل بیماری پدرش، در یک کارگاه قالی‌بافی مشغول به کار شد.

ژیمناستیک و کاراته از رشته‌های مورد علاقه این شهید عزیز بود. در کلاس‌های رزمی باغشمال تبریز شرکت می‌کرد، خیلی زود استعداد ذاتی خود را در ورزش نشان داد اما با وجود پیشرفت سریع در آن‌ها، حاضر نشد در هیچ مسابقه‌ای شرکت کند.

وقتی که دوستان از او انتقاد می‌کردند که چرا این‌گونه آمادگی در هیچ رقابتی شرکت نمی‌کند، می‌گفت من برای کار دیگری ساخته شده‌ام. قهرمانی و مقام و جایزه برایم اهمیت ندارد، این کارها مجابم نمی‌کند.

شهید برپور واقعا دارای ویژگی‌های نادری بود. یکی از آن‌ها را می‌توان عدم رویارویی با حریفان در میدان رقابت ذکر کرد. حکایت شجاعت‌های شهید نادر برپور در مدت کوتاه عمرش شاید بسیار است که نمونه آن تیراندازی مامورین کلانتری 6 تبریز در 22 بهمن 1357 است که اجازه نزدیک شدن به مبارزین به داخل مقر آن‌ها را نمی‌داد.

شهید برپور که سینه خود را در مقابل گلوله سپر کرده و با چابکی خود را به چند قدمی کلانتری رسانده و بر زمین می‌افتد اما نه افتادن بر اثر جراحت بلکه حرکتی تاکتیکی انجام می‌دهد تا مامورین را به این فکر وادارد که دیگر قادر به تکان خوردن نیست که به محض آرام شدن اوضاع با سرعت از جا برخواسته و با تکبیر «الله اکبر، خمینی رهبر»، کلانتری سقوط می‌کند.

این شهید والامقام پس از آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و در محاصره شهر بستان مورد محاصره عراقی‌ها قرار گرفته و به شدت مجروح می‌شود. ستاد فرماندهی کل قوا در سال 1383 پس از سال‌ها انتظار، اعلام کرد که «نادر برپور» در زیر شکنجه‌های سخت رژیم بعثی عراق در زندان به شهادت رسیده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها