کارگردان نمایش «پیله انقلاب» در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:

«پیله انقلاب» بیانگر نقش متفاوت حاج قاسم در تاریخ معاصر است

سید پویا امامی درباره نمایش «پیله انقلاب» در بخش سرباز انقلاب جشنواره تئاتر فجر گفت: در این نمایش با حذف دیالوگ، سعی کردیم که با دیدگاهی متفاوت و کاملا نو بصورت طبیعی نقش حاج قاسم را در تاریخ معاصر به تصویر بکشیم.
کد خبر: ۴۴۰۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۰ - 02February 2021

«سید پویا امامی» کارگردان نمایش «پیله انقلاب»، حاضر در بخش سرباز انقلاب سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، اظهار داشت: نمایش خیابانی پیله انقلاب تولید گروه تئاتر آوان به نویسندگی محمد جواد صرامی و طراحی و کارگردانی سید پویا امامی از استان اصفهان است که با همکاری آموزشگاه هنرهای نمایش نارسیس در سال ۱۳۹۹ تولید شده که منتخب حضور در سی و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در بخش خیابانی است.

وی درخصوص خلاصه و شیوه اجرایی این نمایش گفت: این نمایش روایتی سورئال از تاریخ را ورق می‌زند که از ابتدای شکل گیری انقلاب، هشت سال جنگ دفاع مقدس، جنگ با داعش و مدافعین حرم و در نهایت شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی است که البته نقش سردار را از ابتدا تا لحظه شهادت ایشان به وضوح می‌بینیم.

«پیله انقلاب» متفاوت بیانگر نقش حاج قاسم در تاریخ معاصر است

این کارگردان تئاتر افزود: پیله انقلاب به شیوه پرفورمنس اجرا می‌شود که با حذف دیالوگ از این گونه اجرایی، بیشتر تمرکز و شیوه اجرا مبتنی بر حرکت و موسیقی هستش و سعی کردیم که با دیدگاهی متفاوت و کاملا نو بصورت طبیعی نقش حاج قاسم را در تاریخ به تصویر بکشیم.

امامی ادامه داد: جایگاه نماد در این نمایش بسیار اهمیت ویژه‌ای دارد؛ ما برای این که از شعار و کلیشه به دور باشیم سعی کردیم نمایشی نمادین تولید کنیم که علاوه بر اینکه حرفمان را می‌زنیم تصویر‌های جذاب، نو و خلاقانه‌ای را هم به مخاطبین خود ارائه دهیم.

وی درخصوص اضافه شدن بخش سرباز انقلاب به جشنواره امسال تئاتر فجر عنوان کرد: بخش ویژه سرباز انقلاب که امسال برای اولین بار ارائه شد در فراخوان جشنواره فجر بسیار مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت. البته سال گذشته در جشنواره فجر بنده نمایش خیابانی سردار پرچمدار را در بخش مهمان سی و هشتمین دوره جشنواره فجر اجرا کردم، اما امسال با بخش بندی خوب و جداگانه آثار مورد بازبینی و در نهایت انتخاب شدند که انشاالله مورد قضاوت و داوری هم قرار می‌گیرند.

کارگردان پیله انقلاب اظهار داشت: اضافه کردن بخش سرباز انقلاب به جشنواره و تمایز دادن آن در داوری از بخش آزاد باعث شد تا هنرمندان بیشتر برای اثر‌های خود تلاش کنند که نمایش‌های با کیفیت‌تری ارائه دهند.

امامی خاطرنشان کرد: جشنواره بخاطر مسائل شیوع بیماری کار سختی در پیش دارد، تغییر پلتفرم‌های اجرایی در همه بخش‌ها، فشرده کردن اجرا‌ها تا اینکه گروه‌ها مدت زمان کمتری در سفر باشند، تست کرونا گرفتن از همه گروه‌های شرکت کننده پیش از حضور در جشنواره از نقاط قوت و تدابیری بود که قبلا به آن‌ها پرداخته شده است، اما در نهایت امیدواریم که هر چه زودتر این بیماری ریشه کن شود تا تئاتر مثل قبل زنده بماند و چراغش نورانی شود.

«پیله انقلاب» متفاوت بیانگر نقش حاج قاسم در تاریخ معاصر است

وی در خاتمه در خصوص تاریخ اجرای نمایش «پیله انقلاب» عنوان کرد: نمایش خیابانی «پیله انقلاب» در تاریخ ۱۴ بهمن و از ساعت ۱۱ در محل متروی میدان ولیعصر (عج) ایوان انتظار و همچنین ساعت ۱۸:۳۰ مقابل تالار وحدت پهنه رودکی اجرا می‌شود.

بنابراین گزارش، عوامل این نمایش عبارتند از: طراح و کارگردان: سید پویا امامی، نویسنده: محمد جواد صرامی، تهیه کننده: مجتبی رفیعی سفیددشتی، سرپرست گروه: محمد جواد صرامی، طراح فضا و صحنه میدانی: سید پویا امامی، طراح حرکات فرم: سید پویا امامی-محمد ماندگاری، طراح گریم: شیما مومنی، طراح لباس: سهره قربانعلی پور، طراح پوستر و بروشور: سیامک توده فلاح، دستیار کارگردان و برنامه ریز: شهره جزی، موسیقی: سهیل تدین، عکاس:مریم امیری، اجرای گریم: شیما مومنی/یاسین اشراقی، مدیر تولید: یاسین اشراقی، بازیگران: پدرام پورپرورش، رضا لک، معراج کرمانی، علی غفرانی، سام حسن پور، امین بابادی، ابوالفضل صادقی، جواد کیان ارثی، محمد بیابانکی، نیما ردانی پور و محمد خیمه گاهی.

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها