آیت‌الله علم‌الهدی:

رزمایش مواسات از جلوه‌های فاطمی انقلاب اسلامی است

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: همه خیرات این نظام، از وجود مبارک حضرت فاطمه (س) سرچشمه می‌گیرد، همانند اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب در قالب قرارگاه مواسات که برکات زیادی برای مردم در شرایط کرونا داشته است.
کد خبر: ۴۴۰۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶ - 03February 2021

به گزارش دفاع‌پرس از مشهد، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در مرحله جدید رزمایش مواسات خراسان رضوی که به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اجرا شد، بابیان این‌که همه این کار، خیرات و مبرات از صدیقه اطهر (س) بوده است، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما از برکت وجودی حضرت زهرا (س) و میوه دل آن حضرت، امام عصر (عج) است.

وی افزود: همه خیرات این نظام، از وجود مبارک حضرت فاطمه (س) سرچشمه می‌گیرد، همانند اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب در قالب قرارگاه مواسات که برکات زیادی برای مردم در شرایط کرونا داشته است.

وی بابیان این‌که تاکنون یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار بسته معیشتی به‌وسیله نهادهای مقدسی ازجمله کمیته امداد امام خمینی، هلال‌احمر، سازمان بهزیستی و دیگر نهادها تهیه و توزیع‌شده است، خاطرنشان کرد: این‌ها همه برکات و خیرات مردمی است که بافرمان امام ملت پیش‌قدم شدند و به یکدیگر همیاری رساندند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی به همت مردم برای تأمین جهیزیه نیازمندان نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از خیرین ما همراهی کردند تا تعداد بیشتری جهیزیه تأمین و به دست خانواده‌های نیازمند برسد.

وی با اشاره به محرومیت‌زدایی آغازشده در حاشیه شهر مشهد، گفت: قرار است در جهت محرومیت‌زدایی در حاشیه شهر مشهد اقداماتی صورت بگیرد تا خانواده‌های عزیزی که مشکل سکونت داشتند، مشکلاتشان برطرف شود.

علم‌الهدی به نقش کلیدی جوانان بسیجی در اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب در امر مواسات اشاره کرد و بیان داشت: معابر خیابان‌ها، از مشکلات اصلی حاشیه شهر است که شهرداری و بسیاری از نهادها درصدد برطرف کردن این مشکلات هستند؛ ان‌شاءالله این محرومیت‌زدایی‌ها برای همه شما عزیزان یک صدقه جاریه باشد و در این دنیا و آن دنیا دستگیرتان شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان این‌که گرداننده تمام این کمک‌های انسان دوستانه، یادگار امام، یعنی بسیج است که در همه عرصه‌ها پیش‌قدم بوده است، یادآور شد: امروز که روز ولادت حضرت زهرا (س) نیز هست، ‌۱۵ هزار بسته معیشتی از سوی بنیاد مستضعفان به نام مبارک صدیقه طاهره (س) توزیع می‌شود.

در ابتدای این مراسم نیز مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) بابیان این‌که ۱۵ هزار سبد کالا با همکاری بنیاد مستضعفان در استان توزیع می‌شود، گفت: ۵ هزار سبد در حاشیه شهر مشهد و مابقی در سطح شهرستان‌های استان توسط کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و گروه‌های جهادی توزیع می‌شود.

حبیب‌الله آسوده،  ادامه داد: با توجه به گازکشی مناطق جدید در استان، از امروز توزیع ۵ هزار و ۲۰۰ وسیله گرمایشی و کمک به لوله‌کشی نازل خانواده‌های مددجو نیز کلید می‌خورد و تا آخر فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) بابیان این‌که ۱۰۰ سری جهیزیه از ۴۰۰ سری جهیزیه خانواده‎‌های تحت پوشش کمیته، در حاشیه شهر مشهد و مابقی در سطح استان توزیع می‌شود، یادآور شد: اقلام جهیزیه‌ها از کالای ایرانی تهیه‌شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار