به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، حجتالاسلام «علیرضا پناهیان»، در آیین بزرگداشت شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون، یادبود فرماندهان شهید ابوحامد، فاتح و شهدای تل قرین که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار داشت: در غرب، اشتراک منافع شرط لازم و کافی برای اتحاد کشورها است اما بیتوجهی به مبانی ایدئولوژیک که روال عادی دولتهای جهان غرب است، باعث شده تا امروزه برنامهریزیهای آنان در راستای ایجاد وحدت و همگرایی اجباری میان ملتهایشان در آستانه یک شکست بزرگ باشد.
وی افزود: در جهان تفرقه و گسیختگیهای بسیار وجود دارد، استقلال بعضی ایالتها در آمریکا تبدیل به یک نظریه جدی شده، انگلستان رسماً بهعنوان اولین کشور اروپایی با توافقنامههایی همچون برگزیت از اتحادیه یورو خارج میشود و قبل از همه این موارد، فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی هم نمونه بارز این تفرقه جهانی بوده است اما علیرغم این فروپاشیهای جهانی، در منطقه ما به یُمن آموزههای زینب کبری (س) و مجاهدت شهدای فاطمیون، ملتها به دورهم جمع میشوند.
پناهیان تصریح کرد: وحدت ملتهای این منطقه که به برکت فرهنگ شهادتطلبی و آموزههای معرفتی اسلامی صورت میگیرد، خودش در حکم یک اعجاز است و اینکه برای شهدای افغانستانی در حرم مطهر رضوی مراسم گرامیداشت برگزار میشود، نشان از وحدت ملتها دارد. امام راحل در ایام انقلاب میفرمودند که متحدسازی قلوب تنها به خواست و اراده پروردگار عالم صورت میگیرد و هرگاه چنین وحدتی صورت گیرد، قطعاً نصر و فتح الهی درپی خواهد بود.
این استاد برجسته حوزه علمیه، شهادت شهید سلیمانی را سرآغاز فصل جدیدی از وحدت ملتهای مسلمان در منطقه دانست و خاطرنشان کرد: فارغ از صدها هزار شهید و کشتهای که در تجاوز حزب بعث عراق به ایران اسلامی بر دو ملت تحمیل شد، چه بسیار توطئههایی که دستگاه استکبار در این منطقه اجرا کرد تا بین دو ملت تفرقه ایجاد کند و با این حال، در قضیه شهادت شهید سلیمانی، گوشت و خون حاج قاسم و شهید المهندس باهم تلفیق شد و این ممزوجیت، نظام آن برنامهریزیهای بلند مدت دشمنان را دچار فروپاشی کرد و بار دیگر «وَ اَلَّفَ بَینَ قُلوبِهِم» را محقق نمود.
وی با تأکید بر لزوم ثبت و مستندسازی زندگینامه شهدای مدافع حرم ابراز داشت: تا به حال چند فیلم سینمایی و سریال در خصوص شهدای مدافع حرم تولید شده و چند کتاب شناخته شده و اثرگذار با محوریت این مجاهدان بدون مرز تألیف شده است؟ متأسفانه این کاستیها در شرایطی وجود دارد که ظرفیت فرهنگی شهدای غیر ایرانی مدافع حرم، زمینه تدوین سیرهنامههای آنان را در قالبهای هنری اثرگذار همچون کتاب، فیلم و سریال حتی بهصورت چندزبانه فراهم کرده است.
استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: افراد بسیاری در این جهان در انتظار ظهور منجی عالم بشریت هستند اما ملت افغانستان با تقدیم شهدای لشکر فاطمیون نشان دادند که برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) تنها نظارهگر نیستند و با جهاد و ایثارگری مقدمات ظهور را فراهم میکنند. برای شهدای فاطمیون اجر و صواب هجرت مضاعف ثبت میشود؛ این شهدا ذوشهادتین هستند و دو بار هجرت کردند که هجرت اول برای ادامه زندگی در یک کشور اسلامی بوده و هجرت دوم آنها هم که ختم به شهادت شده است.
وی گفت: بنیامیه پس از ماجرای شهادت حضرت سیدالشهدا (ع)، زینب کبری (س) را از خرابهای به خرابه دیگر برد تا عزت او را مخدوش و لکهدار کند اما امروز ما میدانیم که هیچکدام از این برنامهریزیهای دشمن ملعون راه بهجایی نبرد و جهانی شدن آوازه قیام اباعبدالله (ع) ثابت کرد که عظمت خون شهید، حقانیت او را در سرتاسر جهان فریاد میزند.
وی در انتها ابراز امیدواری کرد: زینب کبری (س) که تحتفشار جنگ روانی دشمن بود، به برکت خون پاک شهدای کربلا حقانیت این نهضت را به اثبات رساند و راهپیمایی باشکوه اربعین امروزه تنها یکی از پیامدهای حماسهآفرین قیام حسینی است ولذا بهروشنی مشخص است که ماحصل ایستادگی خانوادههای معظم شهدای مدافع حرم، چشم آیندگان را به نور هدایت روشن خواهد کرد و به فضل پروردگار، روزی جوانان آزادیخواه جهان از سراسر عالم، اردوهای راهیان نور سوریه و سرزمینهای اشغالی را هم تجربه خواهند نمود.
انتهای پیام/