به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرم آباد، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان در نشست علمی پژوهشی بررسی نقش راهیان نور در کادرسازی و رویشهای انقلاب اسلامی، که با حضور سردار توکلی جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، کارشناسان و نمایندگان، آجا، ناجا و آموزش و پرورش در سالن جلسات سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از این نشست بررسی راهکارهای چگونگی عمق بخشیدن اثر بخشی و ماندگاری فرهنگ مقاومت ایثار و شهادت در بین نسل جوان است.
وی گفت: با وجود همدلی وحدت و استفاده از همه ظرفیتهای موجود در دستگاههای مختلف باید نقش رزمندگان و شهدا و آزادگان در هشت سال دوران دفاع مقدس بررسی و به نسل جوان و آینده منتقل شود.
سرهنگ رشیدی هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور را ترویج روحیه ایثار و شهادت در بین اقشار جامعه بویژه جوانان دانست و با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که فرمودند راهیان نور باید از غنای خاصی برخوردار باشد، تصریح کرد: یکی از راههای حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت این است که همه گروهها، سازمانها و نهادها پای کار باشند.
وی به ایجاد هیئت اندیشه ورز در خصوص اجرای برنامه های راهیان نور با توجه به شرایط کرونا اشاره کرد و گفت فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای مجازی برنامه های راهیان نور است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران کاروانهای راهیان نور را در مقابل تهاجم فرهنگی غرب راه انداخته است، اظهار داشت: در کاروانهای راهیان نور نسل اول در کنار نسل سوم و چهارمی ها روایت کنند. اگر ما غفلت کنیم و انقطاع نسلی به وجود بیاید تحریف صورت میگیرد.
وی با اشاره به دلنوشته های دانش آموزان و دانشجویان در اردوهای راهیان نور گفت: این دلنوشتهها باید تبدیل به کتاب شوند.
این مسئول با بیان اینکه در حقیقت راهیان نور کار بصیرت افزایی را انجام می دهد، خاطرنشان کرد: با تولیدات ادبی و هنری میتوان در فضای مجازی، به برنامه راهیان نور پرداخت.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان به تشکیل هیئت اندیشه ورز راهیان نور اشاره کرد و گفت هدف از تشکیل این هیئت، پرهیز از اختلاف و تفرقه، مشخص شدن راهبردها است و همه حول محور آن برنامه هایشان را مطرح و پیگیری کنند.
انتهای پیام/