تاکید معاون استاندار قم بر همدلی مسئولان در موزه آرایی مطلوب دفاع مقدس

معاون امور عمرانی استانداری قم بر تدبیر و تلاش حداکثری مسئولان استان در جهت موزه آرایی مطلوب دفاع مقدس تاکید کرد.
کد خبر: ۴۴۸۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳ - 18April 2015

تاکید معاون استاندار قم بر همدلی مسئولان در موزه آرایی مطلوب دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس از قم، جواد دلاوری طی سخنانی که صبح امروز در جلسه کارگروه فنی مرکز فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس ایراد کرد، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ دفاع مقدس در جامعه ابراز داشت: اهمیت فرهنگ متعالی و عاشورایی سال های حماسه و ایثار می طلبد نهایت تدبیر و دور اندیشی در ساخت و موزه آرایی محتوایی آن صورت پذیرد.

رئیس کارگروه فنی مرکز فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به سابقه اقدامات صورت گرفته در زمینه موزه و تصویب طرح های اولیه، ابراز داشت: اعضای ستاد و کارشناسان نهایت تلاش و تدبیر خود را در فضاسازی متناسب و و جذب زائران و مجاوران استان قم به کار گیرند تا زمینه ساز گسترش روز افزون فرهنگ دفاع مقدس و معرفی هر چه بیشتر افتخارات آن دوران به نسل های آینده باشیم.

دلاوری همچنین بر اجرای سریعتر طرح های ساماندهی قبور مطهر شهدای گمنام خضر نبی(ع) همزمان با ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس استان قم تاکید کرد.

در این جلسه همچنین احمد حسینی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، گزارشی از روند برنامه ها و طرح های اجرا شده و مصوبات قبلی کارگروه فنی و همچنین انتخاب پیمانکار ارائه کرد، سپس مشاور فنی موزه طرح پیشنهادی خود را در زمینه تکمیل ساختمان و محیط پیرامونی موزه ارائه داد.

در این جلسه یدالله رباط جزی مدیر ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در استان قم و مدیر کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان، علیرضا جواهر مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، عموزاده معاون مهندسی سپاه استان قم و مسئولانی از شهرداری کلانشهر قم، شورای اسلامی شهر و شهرداری منطقه چهار، اداره کل اوقاف و امور خیریه و نیروی انتظامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

 

 

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار