همنشینی با شهدای گمنام در لحظه تحویل سال

همنشینی با شهدای گمنام در لحظه تحویل سال هر ساله در لحظه تحویل سال عده‌ای از مردم سال نوی خود را درجوار شهدای گمنام آغاز می‌کنند.
کد خبر: ۴۴۸۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۲ - 21March 2021

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، همنشینی با شهدای گمنام در لحظه تحویل سالبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، گلزار‌ها و یادمان‌های شهدا از جمله مکان‌هایی است که در ایام مختلف سال از جمله لحظه تحویل سال میزبان مردم در نقاط مختلف کشور می‌شود. علاقه‌مندان و دوستداران شهدا با حضور در گلزار‌های شهید و یادمان‌های شهدا سال نوی خود را با عطر شهدا و توسل به آنان آغاز می‌کنند.

امسال نیز با وجود کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ویژه برنامه‌های تحویل سال در جوار شهدا برگزار می‌شود.

در تهران و در جوار شهدای گمنام بوستان ۱۵ خرداد واقع در میدان معلم خیابان تختی، خیابان یادگار این مراسم در روز شنبه ۳۰ اسفند از ساعت ۱۱ الی ۱۴ با برگزاری برنامه‌های شاد و متنوع برگزار خواهد شد.

مراسم تحویل سال در یادمان شهدای گمنام پنج شهید گمنام شهرک شهید نامجو پارچین روز شنبه با قرائت زیارت عاشورا برگزار می‎شود.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین