«رضا ابوذر» مسئول انجمن سینمای جوانان استان قم امروز در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در قم اظهار داشت: ضرورت نشر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، مسئلهای اجتناب ناپذیر است، زیرا این فرهنگ، گره گشای بسیاری از معضلات اجتماعی و فرهنگی خواهد بود.
وی با یادآوری ربع قرن فعالیت خود در انجمن سینمای جوان قم افزود: پرداختن به سیره و آرمانهای شهدا در قالب ساخت فیلمهای کوتاه بخش قابل توجهی از برنامههای تولیدی و جشنوارههای انجمن قم بوده و از افتخارات ماندگار آن محسوب میگردد.
ابوذر با اشاره به افتتاح موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم ابراز کرد: در جلسات متعددی که قبل از افتتاح موزه داشتیم، پیشنهاداتی در مورد نحوه ساخت سالن آمفی تئاتر جهت نمایش فیلمهای حوزه ایثار و شهادت و نیز استفاده از فضای جغرافیایی پیرامون موزه با کاربری شهرک سینمایی دفاع مقدس مطرح شد تا کارگردانان قمی بتوانند با سهولت بیشتری ایدههای خود را عملی نمایند و ان شاءالله این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
مسئول انجمن سینمای جوان قم با تشریح برگزاری دو دوره جشنواره ملی هشت نوشت از سوی این انجمن، عنوان کرد: برگزاری این جشنواره در سالهای قبل با همکاری نهادهایی همچون اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، شهرداری، بنیاد شهید، ارشاد و ...، برکات و توفیقات زیادی را به همراه داشت.
ابوذر افزود: انتظار میرفت مجموعههای فرهنگی هنری استان قم که دغدغه ترویج فرهنگ حماسه را دارند، در برگزاری سومین جشنواره ملی «هشت نوشت» فعالتر و همدلانهتر عمل کنند، اما متاسفانه در عمل، این همکاری آنگونه که شایسته آن بود رقم نخورد.
وی عنوان کرد: فرازونشیبهای برگزاری جشنواره هشت نوشت، منجر به ثبت موسسه فرهنگی هنری «هشت نوشت» گردید که از افتخارات استان محسوب میشود.
مسئول انجمن سینمای جوان قم تصریح کرد: در موقعیتی که همه نگاهها به استان قم و رویدادهای فرهنگی هنری آن معطوف است، ضرورت دارد دستگاههای مرتبط بیش از پیش در مسائل مالی و لجستیک و نرم افزاری، حامی و همدل طرحهای مروج فرهنگ حماسه و مقاومت باشند.
وی با اشاره به فرایند آغاز و پایان سومین جشنواره ملی فیلمنامه نویسی هشت نوشت اظهار کرد: فراخوان این جشنواره در سال ۹۸ قبل از شیوع ویروس کرونا انجام شد و در مدت فراخوانی، حدود ۲۰۰ فیلمنامه با موضوع دفاع مقدس به دبیرخانه جشنواره ارسال و ۳۰ اثر نیز به مرحله داوری راه یافت.
وی افزود: جشنواره سوم به همت اداره کل ارشاد قم، موسسه هشت نوشت و انجمن سینمای جوان استان برگزار شد؛ قرار بود اختتامیه جشنواره در هفته دفاع مقدس سال ۹۹ برگزار شود که بدلایلی از جمله محدودیتهای کرونایی برگزار نشد.
دبیراجرایی سومین جشنواره ملی فیلم نامه نویسی هشت نوشت، با معرفی برگزیدگان سومین دوره گفت: فیلمنامههای «پروانه شو» نوشته زینب بخشایش از قم، «جِرِکس» نوشته عقیل جماعتی از جزیره خارک و «قراری که بین ما ماند» نوشته لیلا روغنگیر قزوینی از قزوین رتبههای اول تا سوم را کسب کردند.
وی ادامه داد: فیلمنامههای «ک ۸ پ ۹ یک عاشقانه» نوشته اسماعیل میرزایی از قم، «صبح روز دهم» نوشته سید مرتضی سبز قبا از دزفول، «از بیرون به درون» نوشته مهناز همتیان از قم و «همچنان» نوشته نواب محمودی از لاهیجان موفق به کسب رتبههای چهارم تا هفتم شدند و جایزه ویژه جشنواره بخاطر پرداخت فیلمنامه نویس به ساختار انیمیشن به فیلمنامه «کلاه حصیری» اثر فاطمه مشرف از شهر کرد تعلق گرفت و جوایز مربوطه به کلیه برگزیدگان تقدیم شد.
ابوذر یادآور شد: از مجموع هشت فیلم نامه برگزیده این جشنواره، چهار فیلم نامه به انتخاب انجمن سینمای جوانان ایران برای تولید حمایت میشود.
انتهای پیام/