فرمانده سپاه کربلا:

معارف و ناگفته‌های شهدا باید به درستی تبیین و بازگو شود

سردار «سیاوش مسلمی» با تاکید بر اینکه باید معارف و ناگفته‌های شهدا بازگو شود، گفت: باید فرهنگ شهدا را به درستی تبیین و به نسل جوان انتقال داد.
کد خبر: ۴۵۲۴۹۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴ - 22April 2021

حاج «حسین بصیر» دارای اصالت خانوادگی استبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، سردار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا امروز به مناسبت سالروز شهادت سردار حاج «حسین بصیر» جانشین فرماندهی لشکر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس که همزمان شده با سالروز تشکیل سپاه پاسداران با خانواده معزز این سردار شهید دیدار کرد.

سردار مسلمی با حضور در بیت سردار شهید بصیر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید عزیز حاج حسین بصیر با اشاره به ارزش و جایگاه خانواده شهدا در جامعه اظهار داشت: خانواده شهدا دارای اصالت هستند که توانستند مردانی همچون حاج حسین بصیر را پرورش دهند.

فرمانده سپاه کربلا با بیان این مطلب که شهید بودن و شهید شدن در گرو اصالت و تربیت خانوادگی است، افزود: هر خانواده‌ای توفیق این را ندارد که خانواده شهید باشد لذا سبک تربیتی خانواده‌ شهدا ویژه و خاص است.

سردار مسلمی با تصریح بر اینکه سرداران شهید وارستگان به خدا پیوسته هستند، اضافه کرد: باید معارف ناب شهدا همیشه در گستره تاریخ ثبت و ضبط گردد تا ویژگی‌های شهدا به آیندگان منتقل شود.

فرمانده سپاه کربلا با تاکید بر اینکه باید معارف و ناگفته‌های شهدا که الگو‌های جامعه هستند، گفته شود، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ شهدا را به درستی تبیین و به نسل جوان انتقال داد. سپاه کربلا برنامه ریزی‌های خوبی برای معرفی و انتقال فرهنگ شهداء در جامعه در کنگره شهدای استان مازندران در سال ۱۴۰۲ داشته است.

وی با اشاره به یادمان هفت‌تپه و مقر لشکر ۲۵ کربلا گفت: استان مازندران در دوران دفاع مقدس مبدع سنگر‌های بتنی بود و بیشترین سنگر‌های بتنی در هفت تپه درست شد.

حاج بصیر منتظر مسئولان نشد

در ادامه دختر شهید حاج «حسین بصیر» نیز به بیان خاطراتی از پدر شهید خود پرداخت و بیان داشت: حاج حسین بصیر از دوران نوجوانی به کار جوشکاری مشغول بود. در دوران دفاع مقدس وقتی به جبهه اعزام می‌شود و مشاهده می‌کند که رزمندگان مازندرانی در پشت جبهه بخاطر نداشتن سنگر‌های بتنی و ابتدایی‌ترین امکانات دفاعی در بمباران منطقه هفت تپه شهید می‌شوند، تصمیم می‌گیرد برای آن‌ها سنگر بسازد.

وی ادامه داد: حاج حسین منتظر مسئولان نشد، مغازه‌ای که داشت را فروخت و برای سنگر سازی رزمندگان در هفت تپه هزینه کرد.

دختر سردار شهید حاج حسین بصیر تصریح کرد: شهدای مازندران در طول تاریخ بعد از جنگ تحمیلی مهجور ماندند و باید مسئولان فکری برای معرفی شهدا به نسل جوان کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار