به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، «دلاوران عالی قاپو»؛ روایتی داستانی و جذاب از تاریخ دلاوریهای مردم ایران به قلم بهزاد دانشگر توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
این روزها بیشتر نوجوانان، مشتری پروپاقرص سریالهای تاریخی کرهای یا انیمیشنهای تاریخیاند. آنها به واسطه این داستانها با تاریخ کشورها و فرهنگهای دیگر احساس همدلی میکنند؛ در حالیکه از تاریخ درخشان خودشان بی خبرند. یکی از درخشانترین و طلاییترین دورههای تاریخی ایران، دوره صفویه است و دوره حاکمیت شاهعباسدوم. روزگاری که معماری، فلسفه و هنر ایرانی در یکی از درخشانترین روزهای خودش بود و کاخ عالیقاپو بهعنوان یکی از بلندترین آسمانخراشهای روزگار خودش داشت قد میکشید.
بهزاد دانشگر بوسیله یک داستان پر از حادثه و کشمکش، مخاطب را به آن روزگار میبرد. داستان درباره جوانی است از کاشان که برای یافتن نامزد دزدیده شدهاش به اصفهان سفر میکند تا او را بیابد، یا از کسانی که او را دزدیدهاند انتقام بگیرد. او در این مسیر باید راهی پیدا کند تا به درون حرمسرای شاهعباسدوم نفوذ کند.
در این کتاب خواننده به همراه «سلیم» به دل حادثهها سفر میکند و تجربهای جدید از تاریخ باشکوه ایران پیدا میکند.
خواندن کتابهای تاریخی به حفظ حافظهتاریخی ایرانیها کمک میکند و آنها را با تاریخ و اتفاقات زندگی گذشتگانشان آشنا میکند. کتاب دلاوران عالی قاپو ترکیبی از تاریخ و داستان است که نوجوانان هم میتوانند از آن لذت ببرند.
در برشی از کتاب میخوانیم:
یکی از چیزهای دیگری که همه آن روزها و تمرینها جلوی چشمم بود، چشمهای گریان شیرین بود. در روزی که خبر مرگ بابا و ننه مرا آوردند، چشمهای گریان شیرین دیگر هیچ وقت یادم نرفت؛ حتی بعدها که بزرگتر شدیم و شیرین دیگر از من، رو میگرفت. به نامردی بردهاندش. باید پیدایش کنم. یا پیدایش میکنم یا انتقامش را میگیرم. دوباره برگشتم طرف جاده اصفهان. گرگینخان که هیچ؛ حتی اگر سنگ هم از آسمان میبارید، باید میرفتم اصفهان تا یک ردی از شیرین پیدا کنم...
دلاوران عالی قاپو؛ روایتی داستانی و جذاب از تاریخ دلاوریهای مردم ایران در قطع رقعی و ۲۴۰ صفحه، به قلم بهزاد دانشگر به رشته تحریر در آمده و توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شده است.
علاقهمندان جهت تهیه این اثر ارزشمند میتوانند از طریق سایت manvaketab.ir و همچنین از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه کنند.
انتهای پیام/ ۱۲۱