به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، «محمد احمدی» شهردار رشت امروز در حاشیه بازدید از روند احداث باغ موزه دفاع مقدس گیلان اظهار داشت: تبیین رشادتهای سربازان و فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی در سه دهه گذشته و سپس انتقال این فرهنگ دو هدف بسیار مهمی است که با ایجاد پروژههای مهمی مانند موزه دفاع مقدس تحقق پیدا میکند.
شهردار رشت با بیان اینکه موزه دفاع مقدس میتواند با ظرافت کامل ارزشهای دفاع مقدس را به نسلهای جدید انتقال دهد، تصریح کرد: اهمیت پروژه دفاع مقدس برای شهرداری رشت بسیار بالا است و به همین خاطر معاونت عمرانی، حوزه فرهنگی، سیما منظر و دیگر بخشهای شهرداری را در این مورد بسیج کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری رشت برای بازسازی المانها و نصب تصاویر شهدا در سطح شهر آماده همه نوع همکاری با سازمانها و دستگاههای متولی است و در این مورد به حوزههای مختلف شهرداری نیز تاکیدات لازم را انجام دادهام.
احمدی با تاکید بر اینکه نظام برنامه و بودجه در کشورمان با هم همخوانی لازم را ندارند، متذکر شد: برای ساخت پروژههایی مانند باغ موزههای دفاع مقدس که از حیث فرهنگی اهمیت زیادی دارند باید ردیفهای اعتباری جداگانهای در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه ساخت یادمان سربازان، فرماندهان و کسانی که در جنگ بودهاند در تمام کشورها مرسوم است، تاکید کرد: تلاش میکنیم با اعضای شورای شهر برای رفع تنگناهای مالی که در اجرای پروژه باغ موزه دفاع مقدس وجود دارد اقداماتی را انجام دهیم.
«حسین مصطفیپور» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان نیز در این بازدید نکاتی را در مورد ویژگیهای باغ موزه دفاع مقدس استان متذکر شد و اظهار داشت: این باغ موزه در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در حال احداث است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان تصریح کرد: سالن آمفی تئاتر، نمایشگاه ادوات نظامی، گالری، نمایشگاه مرکزی با محوریت یادمان شهدای گمنام و دو دریاچه مصنوعی برای یادآوری رشادتهای رزمندگان نیروی دریایی از جمله بخشهای مختلف باغ موزه دفاع مقدس گیلان است. امیدواریم در سال ۱۴۰۴ پروژه باغ موزه دفاع مقدس گیلان به بهرهبرداری برسد. باغ موزه دفاع مقدس گیلان بیست و هشتمین باغ موزه دفاع مقدس است که در سطح کشور احداث میشود.
«احمد رمضانپور» رئیس شورای شهر رشت نیز در ادامه این بازدید با بیان اینکه روند ساخت موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت دیگر استانها سرعت خوبی نداشته است اظهار داشت: باید از تجربیات کاری، فنی و بودجهای که دیگر استانها برای ساخت موزه دفاع مقدس خود داشتهاند استفاده کرده و با تقویت نقاط قوت نسبت به پوشاندن ضعفها اقدام کنیم.
رئیس شورای شهر رشت تصریح کرد: امیدواریم تاخیری که در روند ساخت موزه دفاع مقدس گیلان به وجود آمده با تلاش و همت همه دستاندرکاران و مسئولان ذیربط جبران شود. نسلهای جدید نسبت به دوران دفاع مقدس و ایام جنگ تحمیلی بیگانهاند و تصویر ذهنی خاصی از ایثارگری رزمندگان اسلام ندارند بنابراین آماده کردن چنین فضاهایی میتواند به ما در انتقال ارزشها کمک کند.
رمضانپور، سرداران شهید «حسین املاکی» و «مهدی خوشسیرت» را از افتخارات استان ولایتمدار گیلان خواند و خاطرنشان کرد: از تلاشهای اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان برای آمادهسازی موزه دفاع مقدس قدردانی میکنیم. شهردار رشت پیشنهادی در مورد تعریف یک ردیف جداگانه اعتباری برای ساخت پروژه موزه دفاع مقدس گیلان داشتند که به عقیده بنده هم پیشنهاد بسیار خوبی است و حتما این موضوع را از طریق ریاست سازمان برنامه و بودجه و معاون امور استانهای ایشان پیگیری خواهم کرد.
انتهای پیام/