به گزارش دفاعپرس از کرج، سرهنگ دوم پاسدار «مجتبی عبدالملکی» مسئول روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز اظهار داشت: اکنون که با دعای خیر شما دوستان و لطف و عنایت الهی، توفیق خدمت در سنگری دیگر برای اینجانب فراهم شده است، فرصت را مغتنم شمرده و به پاس لطف، همکاری و همدلی اهای رسانه و دوستان عزیزی که از آشنایی با آنان بر خود میبالم و همواره یاریگر اینجانب بودهاند سپاسگزاری میکنم.
وی عنوان کرد: خبرنگاران و عکاسان و در کل مجموعه فرهیخته اصحاب رسانه در این سالها که توفیق خدمتگزاری در معاونت روابط عمومی سپاه استان البرز را داشتم، خوش درخشیدند. همواره قدردان همراهان خود در تحقق رسالت خطیر اطلاعرسانی دقیق توأم با صحت و سرعت هستم و خبرنگاران پرتلاش را همکاران خود و از خانواده بزرگ بسیج میدانم.
مسئول روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز تصریح کرد: با اذعان به این حقیقت که، آنچه محقق شده، لطف پروردگار و آنچه مانده، بضاعت ناچیز بنده بودهاست، تمامی دوستان، خبرنگاران و اهالی رسانه در استان البرز را به خداوند منان میسپارم و صمیمانه درخواست دارم قصور و کاستیهایم را با دیده رحمت بر من ببخشایند.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: توفیق روزافزون شما برای خدمت به مردم و نظام اسلامی و حرکت در مسیر شهدا را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) و تبعیت از فرامین و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال خواستارم.
انتهای پیام/