به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، سرهنگ «محمدمهدی اقبالپور» مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران امروز در نشست با خبرنگاران به مناسبت روز بسیج سازندگی از فعالیت هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در ۲۲ رشته تخصصی در نقاط محروم استان خبر داد.
وی با اشاره به شعار امسال افزود: تولید نقطه کلیدی و مهم حل مسائل کشور است که در داخل کشور ایجاد رفاه میکند و در خارج از کشور تولید قدرت را در پی دارد.
این مسئول موتور محرکه تولید را در پنج حوزه بازار، اقتصاد، نیروی انسانی، فناوری و تکنولوژی و سرمایه برشمرد و گفت: تولید دارای دو بال صنعتی و کشاورزی است و مازندران در حوزه کشاورزی بسیار قدرتمند است.
اقبالپور با بیان اینکه یک و نیم میلیون نفر در استان مازندران در سن اشتغال قرار دارند، گفت: از مجموع ۵ هزار شرکت دانش بنیان کشور، حدود ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و مراکز رشد در استان قرار دارد که ظرفیت خوبی در جهت تولید به حساب میآید.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه نیازمند ۸۸ مشاغل خرد صنایع تبدیلی و کشاورزی و قطب سازی هستیم، بیان کرد: برای تولید پول در کشور باید به سمت تولید برویم.
وی عنوان کرد: یکی از مطالباتمان از دولت آینده این است که حوزه دانشگاه و بازار باید درست شود و نیازمند ۵۰ میلیارد دلار هستیم تا صادرات در کشور راه بیفتد و مجلس قوانین دست و پا گیر را بشکند و آتش به اختیار در این حوزه ورود پیدا کند.
این مسئول با بیان اینکه رسانهها رسالت مطالبهگری و تبیین مطالب را بر عهده دارند، افزود: آموزش و پرورش و دانشگاهها باید به سمت مهارت آفرینی گام بردارند.
اقبالپور ادامه داد: توانمندسازی در دانشگاه را باید از سن ابتدایی و متوسطه اول و دوم آغاز کنیم و در جنگ اقتصادی فنی و حرفهای باید به صورت شبانه روزی کار کند و مدل اداری را بشکنیم و با مدل جهادی حرکت کنیم.
وی با عنوان اینکه بسیج سازندگی در ۱۷ اردیبهشت ۷۹ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی تأسیس شد، گفت: این سازمان در کنار دیگر دستگاهها و نهادهای حمایتی برای خدمترسانی به اقشار آسیبپذیر در محلات و روستاهای محروم فعالیت میکند.
این مسئول با بیان اینکه حوزههای آبرسانی، راه، اصلاح راه کشاورزی، ساخت سردهنهها، دیوارهای حفاظتی، ساخت پل، مراکز بهداشتی و خدماتی و حوزه بحرانی در اولویت این سازمان قرار دارد، گفت: ما به تولید پدافندی فکر میکنیم و تقویت حوزه مهارتی دارای اهمیت است.
اقبالپور با بیان اینکه دو هزار و ۷۰۰ پروژه عمرانی و محرومیتزدایی با اعتبار بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان در استان در دست اجرا است، گفت: در بحث مسکن محرومین ۵۰۰ واحد مسکونی در سال ۹۹ احداث و تعداد هزار و ۳۵۰ مسکن نیز در سال ۱۴۰۰ در دست اقدام است.
این مسئول با بیان اینکه در سال ۹۹ در حوزه راه روستایی ۱۰۰ کیلومتر تعریض، خاکبرداری، مرمت، بهسازی و آسفالت شده و ۱۲۰ کیلومتر در برنامه سال ۱۴۰۰ در دست اجرا است، گفت: در حوزه آبرسانی۵۰ کیلومتر لولهگذاری و ۱۵ مخزن بتنی و پلاستیکی در سال ۹۹ انجام شد و در سال ۱۴۰۰ نیز ۷۰ کیلومتر لولهگذاری و ۲۰ مخزن بتنی و پلاستیکی در دست اقدام قرار دارد.
اقبالپور با بیان اینکه در حوزه ساماندهی رودخانهها، دیوار حفاظتی به طول ۷ کیلومتر و مرمت و بهسازی آببندان ۳۰ هکتار در برنامه سال ۱۴۰۰ در دست اقدام است، گفت: تعداد ۷۵۰ پروژه در قالب پل روستایی، جاده بین مزارع، کانال آب کشاورزی، کتابخانه عمومی، سالن ورزشی، کانون فرهنگی و ورزشی، ورزشگاه و استادیوم ورزشی، زیارتگاه شهدا، خانه عالم، بهسازی مسجد و حسینیه و... انجام شد.
این مسئول بیان داشت: در حوزه محرومیتزدایی، آموزش و توانمندسازی، راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی، تسهیلات قرض الحسنه، تسهیلات اشتغالزایی، رفع موانع تولید، فروش و بازاریابی محصولات تولیدی، زراعت چوب اقدامات قابل توجهی انجام شده است.
اقبالپور یادآور شد: در حوزه خدمترسانی نهضت کمک مومنانه تاکنون بیش از ۴۶۰ میلیارد تومان با همکاری گروههای جهادی و خیرین و... شامل (جهیزیه و لوازم زندگی، بسته معیشتی، بسته بهداشتی، البسه و پوشاک، لوازم التحریر، تبلت، موبایل، وسایل کم آموزشی، جشن تکلیف، کارت هدیه، قربانی، طعام، انواع ماسک و...) هزینه شده است.
وی همچنین فعالیت در حوزه بحران را ۲۰۰ مورد در بخشهای برفروبی در مناطق صعبالعبور، رانشبرداری، مومت سرهنههای کشاورزی، احداث پلهای موقت روی مسیلها و رودخانهها، لایروبی معابر و خانههای مسکونی، بهسازی و مرمت معابر شهری و روستایی و... برشمرد.
انتهای پیام/