آیت الله صافی گلپایگانی:

دولتمردان راه شهدا را ادامه دهند

یکی از مراجع عظام تقلید گفت: وظیفه امروز دولتمردان این است که راه شهدا را ادامه داده و خط دفاع از ارزشها را همیشه حفظ کنند.
کد خبر: ۴۵۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷ - 28April 2015

دولتمردان راه شهدا را ادامه دهند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع عظام تقلید در دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جوانان بسیار عزیزی شهید، جانباز و اسیر شدند که هدفشان فقط احیای ارزش های اسلامی و اجرای قوانین مقدس اسلام بود و اصل پیدایش این انقلاب هم برای حاکمیت اسلام در مملکت بود.

وی ادامه داد: افتخار مملکت ما این است که در سایه قرآن و قوانین حیات بخش اسلام قرار دارد.

آیت الله صافی گلپایگانی در ادامه با اشاره به روحیه اسلام خواهی شهیدان و ملت مسلمان ایران در اول انقلاب و در دوران دفاع مقدس گفت: اگر نهادهای انقلابی ما ارزشمند هستند به خاطر اجرای خوب قانون اسلام است و این بزرگترین افتخار یک نهاد است که مجری قانون اسلام و دستورات قرآن باشد.

وی بیان کرد: هر فرد و نهادی در این مملکت هرچه بیشتر به قوانین شرع مقدس احترام گذاشته و به آن اهمیت دهد و اجرای آن را برای خود اصل و هدف بداند و به آن افتخار کند، پیش خداوند متعال و حضرت ولی عصر(عج) مأجور و مقرّب است.

وی گفت: بسیار نگران شدم از اینکه بعضی حرفهایی زده می شود که فلان نهاد مثلاً نباید مجری قانون اسلام باشد، این حرف درست نیست و مسئولان ما باید مراقبت بیشتری نمایند که سخنانی زده نشود که باعث نگرانی مردم با ایمان شود.

آیت الله صافی گلپایگانی ضمن قدردانی از خدمات صادقانه حجت الاسلام شهیدی رئیس بنیاد شهید، برای موفقیت بیشتر عزیزانی که به خانواده های شهدا و جانبازان سرافراز خدمت می کنند، دعا کرد.

وی همچنین از خدمات مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگان قم نیز تشکر کرد و گفت: خدمات شما به خانواده های شهدا بسیار ارزنده و مغتنم و کار شما در درگاه خداوند متعال دارای ارزش و اجر فراوان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها