به گزارش دفاعپرس از اراک، «امید محترمی» مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی، ظهر امروز (یکشنبه) در بازدید فرمانده سپاه روحالله از بسیج سازندگی استان، اظهار داشت: یکی از مهمترین مأموریت بسیج سازندگی، هدایت و پشتیبانی از گروههای جهادی است و امروز ۱ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی فعال در سامانه اطلس بسیج سازندگی به ثبت رسیده که در عرصههای مختلف با توانمندیها و تخصصهای گوناگون به مردم خدمترسانی میکنند.
وی افزود: اردوهای جهادی یکی از بسترهای مهم پرورش مدیران آینده نظام اسلامی هستند که در این اردوها علاوه بر خدمترسانی، کار تربیت و پرورش اتفاق میافتد و در واقع اردوهای جهادی میدان کار تشکیلاتی و جنگیدن با فقر در همه ابعاد است.
محترمی ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار نفر روز در قالبهای مختلف به مردم استان مرکزی و سایر مناطق کشور خدمت ارائه کردند و منشأ خیرات و برکات زیادی برای مردم و مناطق محروم بودهاند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: رویکرد مهم بسیج سازندگی پای کار آوردن مردم برای حضور در میدانهای مختلف است؛ چراکه هر عرصهای که مردم در آن ورود پیداکردهاند، موفقیت حاصل شده و هر کجا که نقش مردم دیده نشده، کار اثر بخش انجام نشده است.
محترمی گفت: یکی دیگر از ماموریت مهم بسیج سازندگی، فعالیت در تحقق اقتصاد مقاومتی است که با رویکرد صندوقهای قرضالحسنه، آموزشهای مهارتی و ارائه تسهیلات برای تحقق اقتصاد مردمی تلاش میکنند.
وی بیان کرد: هماکنون بیش از ۶۵۰ صندوق قرضالحسنه فعال در بسیج سازندگی استان خدمات ارائه میکنند که با استفاده از منابع مالی خرد، خود اعضاء و هدایتها و حمایتهای بسیج سازندگی در راستای اقتصاد مقاومتی و مردمی گام بر میدارند که ایجاد ۷۸۰ فرصت شغلی در سال ۹۹ تنها بخشی از دستاورد صندوقها در سطح استان است.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی اظهار داشت: محرومیتزدایی از دیگر ماموریتهای مهم بسیج سازندگی است که در دو بخش عمرانی؛ شامل اجرای پروژههای روستایی و شهری، ساخت و بازسازی واحدهای مسکونی و پروژههای آب و کشاورزی و بخش غیر عمرانی که شامل جهیزیه، کمکهای مومنانه و لوازم التحریر میشود، متمرکز شده است.
محترمی ادامه داد: ساخت ۱۹۰ واحد مسکونی، بازسازی ۱۷۰ واحد مسکونی برای ولی نعمتان، توزیع بیش از ۳۰۰ هزار بسته معیشتی، اهدای ۸۵۰ جهیزیه به زوجهای جوان، ۲۲ هزار بسته لوازمالتحریر، ۱ میلیون غذای گرم و بسیاری از اقدامات دیگر، تنها بخشی ازخدمات محرومیتزدایی در سال ۹۹ است.
وی ادامه داد: در راستای توانمند سازی مهارتی مردم، بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۰ برنامهریزیهای لازم برای برگزاری ۲ هزار کلاس مهارتی انجام داده که با هماهنگیهای انجام شده برای آنها گواهی معتبر صادر خواهد شد و حمایتهای لازم صورت میگیرد.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها، بسیج سازندگی با تهیه و ابلاغ دستورالعمل بومی در سایر شهرستانهای استان، برنامههای جدی و عملیاتی دارد که امیدواریم با حمایتهای مسئولین استان و سایر دستگاههای مرتبط بتوانیم آنها را به تحقق برسانیم.
انتهای پیام/