سومین جلسه «بازخوانی نقش گردان پیاده رزمی ۱۵۲ حضرت ابوالفضل (ع)» برگزار شد

سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس همدان در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در همدان، اظهار داشت: سومین جلسه بازخوانی نقش گردان ۱۵۲ حضرت ابوالفضل (ع) نهاوند با حضور فرماندهان و پیشکسوتان این گردان در سالن جلسات مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان همدان برگزار شد.
وی با اشاره به لزوم برگزاری جلسات بازخوانی نقش رزمندگان همدان افزود: هدف از برگزاری این جلسات جمع آوری اسناد، مستندسازی و تظبیق نظرات فرماندهان گردان در سنوات مختلف برای دستیابی به حقیقت شکل گیری و مأموریت گردان است.
مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس همدان با اشاره به حضور گردان ۱۵۲ حضرت ابوالفظل (ع) در مجموعه عملیاتهای آفندی و پدافندی غرب و جنوب کشور لشکر انصارالحسین (ع) همدان، گفت: این گردان در عملیات های، والفجر ۲ و ۵، بدر، جزیره مجتون، هور، والفجر ۸، کربلای ۴، ۵، و ۸، بیت المقدس ۲ و سلسله عملیاتهای برون مرزی شرکت داشت.
ظفری با بیان اینکه در سومین جلسه، موضوعات باخوانی گردان از بدو تشکیل، نحوه پشتیبانی و مأموریتها تا عملیات والفجر ۵ مورد بحث بود، ادامه داد: تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس همدان از سوی مرکز دانشنامه دفاع مقدس ابلاغ شده است، و از زمان ابلاغ این دانشنامه تاکنون تلاشهای زیادی در زمینه جمعآوری اسناد انجام شده و برگزاری جلسالت بازخوانی در همین راستا است.
این مسئول با تأکید بر اینکه دانشنامه استانی دفاع مقدس کارنامه دفاع مقدس همدان را در تمامی اقشار مطرح میکند، متذکر شد: انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل حال و آینده و جلوگیری از تحریف و فراموشی حقایق و وقایع تاریخ دفاع مقدس استان از اهداف تدوین این دانشنامه است.
انتهای پیام/


