حجت‌الاسلام «خسروی‌راد» در گفت‌وگو با دفاع‌پرس خبر داد؛

چاپ کتاب خاطرات حجت‌الاسلام «محمدمهدی اقبال» از دوران دفاع مقدس

چاپ کتاب خاطرات حجت‌الاسلام «محمدمهدی اقبال» از دوران دفاع مقدس مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد گفت: خاطرات رزمنده روحانی حجت‌الاسلام «محمدمهدی اقبال»، تبدیل به کتاب می‌شود.
کد خبر: ۴۵۷۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴ - 18May 2021

حجت‌الاسلام «محمدهادی خسروی‌راد» مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس، با بیان اینکه خاطرات رزمنده روحانی حجت‌الاسلام «محمدمهدی اقبال» تبدیل به کتاب می‌شود، اظهار داشت: در ادامه روند تولید کتاب از خاطرات روحانیون ایثارگر، اداره نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد، تولید و چاپ کتاب خاطرات این رزمنده را در دستور کار قرار داد.

وی با بیان اینکه در سال جاری نگارش این کتاب به پایان می‌رسد و آماده چاپ خواهد شد، افزود: حجت‌الاسلام «اقبال» بیش از ۱۲۰۰ روز سابقه رزمندگی را در کارنامه هشت سال دفاع مقدس خود دارد و بالاترین مسئولیت وی، معاونت گروهان بوده است.

تولید و چاپ کتاب خاطرات رزمنده روحانی حجت‌الاسلام «محمد مهدی اقبال»

حجت‌الاسلام خسروی‌راد با بیان اینکه خاطرات این رزمنده طی ۱۳ جلسه و به مدت ۲۰ ساعت جمع‌آوری شد، اذعان داشت: مصاحبه‌های این رزمنده توسط «محمدمهدی روح‌پرور» ثبت و ضبط و توسط «حسین عبداللهیان» که تا‌به‌حال کتاب‎‌های متعددی، چون «ماه دجله»، «چشمانت برای آخرین بار» و... را در حوزه دفاع مقدس به تألیف درآورده است، به زیور طبع آراسته خواهد شد.

انتهای یپام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین