حاج «صادق آهنگران» در گفت‌و‌گو با دفاع‌پرس:

مردم «دزفول» این شهر را به پایتخت مقاومت و پایداری تبدیل کردند

یادگار هشت سال دفاع مقدس گفت: مردم «دزفول» با ریشه اعتقادی خود، این شهر را به اسوه و پایتخت مقاومت و پایداری تبدیل کردند.
کد خبر: ۴۵۸۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۵ - 25May 2021

دزفول با ریشه اعتقادی مردمش به اسوه و پایتخت مقاومت و پایداری تبدیل شدسردار حاج «صادق آهنگران» از پیشکسوتان دفاع مقدس، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در اهواز، به اهمیت و ضرورت پرداختن به سالروز چهارم خرداد اشاره کرد و اظهار داشت: سوم و چهارم خرداد و بسیاری از روزهای خاص دوران دفاع مقدس، باید موشکافانه به نسل امروز کشور معرفی شوند.

وی با تشکر از رسانه‌های مختلف که در بحران کرونا نسبت به تولید و انتشار محتوای غنی این مناسبت‌های ارزشی مبادرت ورزیدند، افزود: من با افتخار از پدر و مادری دزفولی پا به عرصه گیتی گذاشتم؛ اما همیشه خودم را سرباز و خادم خاک و مردم سرزمینم دانسته و معتقدم وجب به وجب خاک خوزستان لبریز از گنجینه‌هایی برای شناخت است که نیاز به کشف و ثبت و ضبط دارد.

راوی حماسه‌های دفاع مقدس با بیان این‌که مردم دزفول با ریشه اعتقادی خود، این شهر را به اسوه و پایتخت مقاومت و پایداری تبدیل کردند، گفت: فراموش نمی‌کنم که خیلی از علما و فضلای قدیم، وقتی می‌خواستند به دزفول سفر کنند، می‌گفتند که می‌خواهیم به حسینیه برویم؛ چون به ارادت مردم این دیار به سالار شهیدان (ع) واقف بودند.

یادگار هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: پرداختن به رشادت مردم دزفول در سخت‌ترین روزها، تنها با بنر و یا کتاب قابل انتقال نیست؛ بلکه خاطرات و تاریخ شفاهی مردان و زنان و حتی جوانان این شهر که میزبان صدها موشک و خمپاره بودند، باید در قالب هنر و رسانه ثبت و ضبط شوند.

آهنگران به مراحل انتشار کتاب خاطرات خود نیز اشاره کرد و وعده داد که محتوای این دل‌نوشته‌ها را در اختیار اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان قرار دهد تا نسبت به مراحل چاپ آن، اقدامات لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار