به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، انتخابات مجموعه عملیاتی برای گزینش فرمانروایان یا تعیین ناظرانی برای مهار کردن قدرت، تدبیر شده است. از این دیدگاه انتخابات به معنی فنون گزینش و شیوههای مختلف تعیین نمایندگان است. ابزاری است که بهوسیله آن میتوان اراده شهروندان را در شکل گیری نهادهای سیاسی و تعیین متصدیان اعمال اقتدار سیاسی مشارکت داد.
در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران، شهدا همواره بهعنوان الگوهایی مهم به جامعه معرفی شدهاند که با توجه به سخنان و رفتار آنها میتوان در اصلاح جامعه عملکردی پویا و مثبت داشت. وصیتنامه شهدا یکی از یادگاریهایی است که آنها از خود برای آیندگان باقی گذاشتهاند.
وصیت نامه شهدا حاوی مهمترین درسهای زندگی برای همه اقشار جامعه بهویژه جوانان است. انتشار این وصیتنامهها در فضای مجازی، مدارس و دانشگاهها سبب ترویج فرهنگ جبهه و دفاع مقدس و ایجاد تحول و بهبود مشکلات در حیطههای اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی خواهد شد.
با توجه به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان قرار داریم بهمرور چند توصیه از شهدا در این زمینه خواهیم پرداخت.
شهید ملک حسین اسدی یادآور شده است: «با اخلاص در انتخابات شرکت و از خون شهیدان پاسداری کنید.»
در وصیت نامه شهید مهدی جعفری میخوانیم: «از مردم غیور و شجاع میخواهم که در مسائل سیاسی و انتخابات وارد شوند و نگذارند ولایت فقیه و روحانیت در خط امام مظلوم واقع شوند.»
شهید حسن استرون از مردم درخواست کرده است که مردم کاری کنند نمایندگان صالح، پاک و از خود مردم باشند.
همچنین شهید حسن باقری نوشته است که «بدانید هر رأی که شما به صندوق میریزید مشت محکمی است که به دهان ضد انقلاب و دشمنان آمریکایی میزنید و یک قدم آنها را وادار به عقب نشینی میکنید.»
علاوه بر این شهید سیدعلی اعتصامی پیغام دادهاست: «ای امت شهیدپرور حالت انقلابی و مذهبی خودتان را حفظ کنید و در صحنه انتخابات شرکت فعال داشته باشید و صحنه را ترک نکنید که این خواست دشمن است.»
منبع: ایسنا
انتهای پیام/ ۹۱۱