نائب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس:

مشارکت مردم، وحدت و همدلی را به دنبال خواهد داشت

شجاعی علی‌آبادی گفت: مردم با حضورشان در انتخابات از حقوق خود دفاع کنند؛ چرا که با این اتفاق مشکلات عدیده کشور مرتفع خواهد شد.
کد خبر: ۴۵۹۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶ - 31May 2021

مشارکت مردم وحدت و همدلی را به دنبال خواهد داشت

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «حسن شجاعی علی‌آبادی» نائب رئیس کمیسیون اصل نود در مجلس در گفت‌وگویی به اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات اشاره کرد و اظهار داشت: ملت ایران به دلیل ایستادگی بر مواضع و حقوق خود، دشمنان فراوانی در اقصی نقاط جهان دارند؛ بنابراین دشمنان قسم‌خورده چنگ و دندان‌تیز کرده‌اند تا مشارکت حداقلی را در انتخابات شاهد باشند.  

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس افزود: دشمنان به دنبال این هستند تا مشارکت حداقلی رقم بخورد و پس از آن ضربات اساسی را نه‌تنها به نظام بلکه به اقتصاد، معیشت و امنیت مردم وارد کنند.

این نماینده مردم در مجلس تأکید کرد: مردم با حضورشان در انتخابات از حقوق خود دفاع کنند و بدانند اگر چنین اتفاقی نیفتد اولین کسی که بهره برداری خواهد برد دشمنان این مرز و بوم هستند؛ چرا که ضربه را به معیشت و زندگی مردم وارد می‌کنند.

وی بیان کرد: مشارکت مردم وحدت و همدلی را به دنبال خواهد داشت؛ لذا همین اتحاد می‌تواند بسیاری از توطئه‌ها را خنثی کند؛ چرا که دشمنان برای مشارکت حداقلی مردم در انتخابات پیش رو سرمایه‌گذاری کردند تا به لحاظ سیاسی از آن بهره‌مند شوند.

شجاعی علی‌آبادی خاطرنشان کرد: عدم مشارکت مردم سبب خواهد شد که رئیس جمهور منتخب از پشتوانه کافی برخوردار نباشد و همین موضوع دیپلماسی ما را تضعیف می‌کند.

منبع: خانه ملت

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار