به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «حسن علایی» فعال فرهنگی و از محققان حوزه ایثار و شهادت طی یادداشتی درباره راهبردهای دشمن در برابر انتخابات ۱۴۰۰» نوشت:
به اعتراف دوست و دشمن، ایران اسلامی یکی از قدرتهای تأثیرگذار در دنیای کنونی است. در حال حاضر بیش از دویست کشور مختلف در پنج قاره جهان وجود دارد که موجودیتشان در سازمان ملل به رسمیت شناختهشده است. از این تعداد، تعداد انگشتشماری کشور وجود دارد که در معادلات جهانی اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، علمی و... تأثیرگذارند. نظام جمهوری اسلامی برآمده از انقلاب شکوهمند اسلامی است، باوجود همه دشمنیها و توطئههای رنگارنگ استکبار جهانی به سرکردگی ایالاتمتحده آمریکا و برخی کشورهای غربی و فشارهای کمسابقه و تاریخی! که طی ۴۲ سال متحمل شده است، قدر مسلم یکی از این کشورهای انگشتشمار و از قدرتهای منطقهای و فرا منطقهای است.
ایران اسلامی با برخورداری از ظرفیتهای سیاسی، اقتصادی، علمی، نظامی و امنیتی به نقطه امیدی برای سایر کشورهایی که خواهان استقلال و عزت و رهایی از یوغ استکبار هستند، تبدیل شده است. بدون شک این اقتدار و قدرتمندی که روزبهروز در حال افزایش و تأثیرگذاری بیشتر است، در پرتو خداباوری، رهبری داهیانه و ایستادگی، مقاومت، مجاهدت و حضور بهنگام مردم ایران اسلامی در همه صحنههای موردنیاز بوده است؛ و همین اقتدار و توانمندی است که دوستان و دشمنان، در اقصی نقاط عالم را نسبت به رویدادها و اتفاقات داخلی کشورمان حساس کرده است.
موضوع انتخابات در جمهوری اسلامی یکی از بارزترین مظاهر درصحنه بودن مردم و بهتبع آن تولید قدرت و اقتدار ملی است که همواره موردتوجه و رصد دوستان و دشمنان این آبوخاک بوده است. برگزاری انتخابات پرشور و حماسی طی ۴۲ سال گذشته، مباهات و مسرت دوستان انقلاب اسلامی از یکسو و خشم و غضب دشمنان از سوی دیگر را رقمزده است؛ لذا با توجه به اهمیت و مراتب تأثیرگذاری انتخابات در جمهوری اسلامی، دشمنان همواره سعی کردهاند با اتخاذ راهبردها و اقداماتی میزان اثربخشی انتخابات را تا جایی که میتوانند کم کنند. انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری با توجه به شرایط داخلی و خارجی و فشارهای بیسابقهای که به بهانههای مختلف از سوی آمریکا و برخی دولتهای غربی علیه مردم کشورمان اعمال شده است از حساسیت فوقالعادهای برخوردار است و بدین لحاظ دشمنان سعی کردهاند با پیش گرفتن راهبردهای سهگانه میزان تأثیرگذاری انتخابات ۱۴۰۰ را به حداقل برسانند.
اولین راهبرد دشمن در این کارزار سیاسی تلاش برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات است. برای رسیدن به این هدف، ناکارآمد جلوه دادن نظام، برجسته کردن مشکلات اقتصادی، ادعای نبود نامزد مناسب در بین نامزدها، پررنگ کردن موضوع عدم احراز صلاحیت برخی از نامزدها، بیتأثیر بودن رأی دادن مردم، بیماری کرونا و مواردی از این دست را دستمایه تبلیغات سهمگین خود قرار داده و شبانهروز علیه مردم ایران تبلیغ میکنند. در این رابطه گفتنی است که متأسفانه برخی از نامزدهای ریاست جمهوری، چه در مناظرات و چه در تجمعهای تبلیغاتی خود همین رویه را در پیشگرفتهاند!
دومین راهبرد دشمن این است که از فضای هیجانی و پرشور به وجود آمده انتخابات سوءاستفاده کرده و فضای کشور را ملتهب و امنیتی نمایند. کشف و منهدم کردن گروههای تروریستی توسط نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) در روزهای اخیر در مناطق مرزی که قصد ورود به داخل کشور را داشتند، حاکی از آن است که دشمن برای انجام نقشههای شوم خود برنامهریزیهای زیادی کرده است؛ و سومین راهبرد دشمن این است که با تبلیغات مسموم و پرحجم خود طوری جا بیندازد که انتخابات نهتنها سالم نیست بلکه از قبل مهندسیشده است و نامزد موردنظر نظام پیشاپیش معلوم و تعیین شده است! تا از این طریق و با ایجاد دوقطبی بین نامزدهای ریاست جمهوری، تلاش کند تا مردم به نامزدی که صلاحیت لازم را دارد رأی ندهند؛ بلکه به نامزد موردنظر معارضین داخلی و دشمنان بیرونی رأی دهند! این ترفند نیز متأسفانه در تبلیغات برخی نامزدها و همچنین در مناظرات تلویزیونی آنان بهخوبی خود را نشان میدهد!
با عنایت به راهبرد سهگانه دشمن در برابر انتخابات ۱۴۰۰ و لزوم هوشیاری همگان برای خنثیسازی آن، تنها یک راهبرد روشن پیشروی مردم است تا همه ترفندهای دشمنان را بیاثر سازد و آن اینکه «مردم مثل همیشه با هشیاری کامل و با مشارکت بالا و حداکثری در انتخابات شرکت کنند و نامزد مطلوب را انتخاب نمایند».
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ ۹۱۱