به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، دفاع مقدس روایتگر حماسه و ایثار فرزندان ناب حضرت روحالله و انقلاب اسلامی است؛ پیران و جوانان نابی که با عشق به الله و سربازی اسلام، پا به معرکه جنگ و جهاد گذاشتند و حماسههایی از جنس نور و ایثار و شهادت آفریدند.
بیشک آشنایی با سبک زندگی، راه، مرام و شخصیت الهی این شهیدان والامقام، درس زندگی و راه و روش متعالی است برای ما جاماندگان و گرفتار در این دنیای خاکی.
شهید «مجید مرآت حقی» یکی از این شهدای والامقام است که بهمناسبت سالروز شهادت وی خلاصهای از زندگینامه و وصیتنامه این شهید را از نظر میگذرانیم.
زندگی نامه شهید
شهید «مجید مرآت حقی» در اول ارديبهشت سال1341 در شهرستان «فومن» پا به عرصه وجود گذاشت و در خانواده اي مومن و پرهيزگار پرورش يافت؛ از همان دوران کودکي بسيار آرام، صبور و با گذشت بود و در تمام دوران تحصيل اطرافيان مجيد را دانش آموزي پر تلاش و جدي مي شناختند و هر ساله با نمرات عالي مدارج تحصيلي را پشت سر مي گذاشت.
قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، مجيد نوجواني متدين و دلير بود و با جسارت و شهامت در تظاهرات حضور مي يافت و با وجود سن کم خود، نقش موؤثري در به راه انداختن راهپيمایي هاي اعتراض آميز عليه حکومت استبداد پهلوي داشت و به همين علت از سوي ماموران شاه دستگير و مدتي در شهرباني فومن بازداشت شد و مورد اذيت و آزار عوامل رژيم قرارگرفت.
شهید مرآت کمتر لب به سخن مي گشود و بيشتر فکر مي کرد و رابطه عاشقانه اي با خدا داشت؛ دوستانش در ذکر خاطراتی از شهید مي گويند: مجيد شبها به خواب راحت پشت پا مي زد و جان و روحش را به زمزمۀ نماز شب و حلاوت دل نشين دعاي نيمه شب صفا مي داد، بسياري از روز ها دست از غذا مي کشيد تا به ضيافت الهي راه يابد وتنها خرما و نان و پنير غذاي افطاري او بود.
انس و علاقه عجيبي با قرآن داشت و با حزني خاص به تلاوت قرآن مجيد مي پرداخت؛ تو گويي حکايت از فراقي مي کرد.
در سال 1360 براي اداي به تکليفي که بر خود واجب مي دانست برای دفاع از کيان امت اسلامي خود را کاملاً آماده کرد و به سوي جبهه ها ي غرب کشور عزيمت نمود؛ مدت زيادي در منطقه غرب و کردستان به عنوان فرمانده جندالله در مريوان و جانوران و بسياري از محورهاي منطقه کردستان، حضور داشت و در اکثر عمليات هاي غرب کشور حضوري شجاعانه داشت.
شهید مرآت با همت والاي خود توانست موجب آزاد سازي قسمت هايی از مناطق اشغال شده توسط دشمنان غاصب شود و از اشغال در آوردن ده ها روستا از دست گروهک هاي مُلحِد کومله و دمکرات را فراهم نمايد.
در سال 1364 با توجه به مديريت و فرماندهي در خورتحسين اين شهيد دلاور و بزرگوار فرماندهي محور ديزلي از توابع شهرستان مريوان را که علاوه بر داشتن گردان هاي عملياتي، محل استقرار نيروهاي پدافندي نيز بود به وي سپرده شد؛ خبر رشادتها، دليرمردي ها و توانمندي هاي مجيد به گوش فرماندهان بعث عراق نيز رسيده بود فلذا براي به دست آوردن سرش جايزه گذاشتند.
وی اواخر سال 1365 به در خواست دوست و همرزم دليرش سردار شهید «حجت نظري» فرمانده گردان حضرت ابوالفضل العباس (ع) به منطقه جنوب هجرت نمود و در کنار او مشغول به مبارزه و نبرد با دشمنان بعثي شد و در عمليات کربلاي 5 در منطقه «شلمچه» به شايستگي درخشيد؛ او پس از شهادت شهيد حجت نظري فرماندهي گردان حضرت ابو الفضل (ع) را پذيرفت و در ادامه راه آن شهيد بزرگوار در عمليات نصر 4، در منطقه ماووت عراق شرکت کرد و در تاریخ 6/4/1366 به درجه رفيع شهادت نائل آمد و در کنار همرزمان دليرش در مزار شهداي شهرستان فومن در جوار حضرت حق تعالي مأوا گزيد.
انتهای پیام/