تحلیلگر مسائل بین‌الملل:

حقوق بشر، ابزاری برای گسترش استعمار آمریکا در جهان است

صارمی راد با بیان اینکه آمریکایی‌ها برای گسترش نقش استعماری خود از ابزار حقوق بشر استفاده کرده‌اند، گفت: آن‌ها هیچ‌گاه به مبانی حقوق بشری که خودشان اعلام کردند، پایبند نبوده‌اند.
کد خبر: ۴۶۴۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷ - 29June 2021

حقوق بشر، ابزاری برای گسترش استعمار آمریکا در جهان است

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «رضا صارمی راد» تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگویی با بیان اینکه سابقه حقوق بشری که آمریکایی‌ها مطرح می‌کنند به پایان جنگ جهانی دوم می‌رسد، اظهار داشت: همزمان با تشکیل سازمان ملل، همسر روزولت رئیس جمهور وقت آمریکا، فعالیت خود را در مسیر اعلامیه جهانی حقوق بشر آغاز کرد و در نهایت در سال ۱۹۴۸ در قالب قطع‌ نامه سازمان ملل تصویب شد.

وی با اشاره به این موضوع که آمریکایی‌ها خود را ضامن اجرای اعلامیه حقوق بشر می‌دانستند، اظهار کرد: آمریکایی‌ها بر اساس تفکرات که از زمان ایجاد در ذهن داشتند، خودشان را منجی جهان می‌دانستند. اگر به اتفاقاتی که در جریان جنگ جهانی اول و ورود آمریکا به صحنه جنگ نگاهی بیندازیم، متوجه می‌شویم آمریکایی‌ها مدعی هستند اگر آن‌ها نبودند آلمان‌ها یعنی متحدین پیروز می‌شدند. این ادعا و نقش را در جنگ جهانی دوم نیز برای خود قائل هستند.

تحلیلگر مسائل بین‌الملل با تصریح بر اینکه آمریکایی‌ها برای گسترش نقش استعماری خود از ابزار حقوق بشر استفاده کرده‌اند، بیان کرد: آمریکایی‌ها هیچ‌گاه به مبانی حقوق بشری که خودشان آن را اعلام کردند و نسبت به آن مدعی هستند پایبند نبوده‌اند.

وی از فعالیت آمریکا در طول زمان و پس از جنگ جهانی دوم و در راستای نقض حقوق بشر اشاره و بیان کرد: آمریکایی‌ها از زمان جنگ جهانی به این سمت در ۱۸ کودتای بزرگ در کشور‌های مختلف نقش داشته‌اند که از ایران تا مصر را شامل می‌شود.

صارمی راد با بیان اینکه به‌جز کودتا، در طول این سال‌ها شاهد اقدامات جنگی و تهاجمی دولت‌های آمریکا به کشور‌های دیگر بوده‌ایم، گفت: بر اساس آمار، ۱۱ جنگ بزرگ توسط آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم راه افتاده است؛ نخستین آن جنگ کره بود که در جریان آن سه میلیون نفر کشته شدند. البته در کنار این جنگ‌های بزرگ، نبرد‌های کوتاه مدت و حضور نظامی در کشور‌ها به مدت کوتاه داشته‌اند.

وی افزود: در جریان این تجاوزات ارتش آمریکا به کشور‌های مختلف بین ۲۰ الی ۳۰ میلیون نفر کشته شدند که آخرین و ملموس‌ترین حمله نظامی آمریکا به کشور‌های عراق است.

 تحلیلگر مسائل سیاسی از تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه کشور‌های مختلف به‌عنوان نقض آشکار حقوق بشر یاد کرد و افزود: در حال حاضر ۱۶ کشور توسط آمریکا تحریم هستند که شدت تحریم‌ها در مورد هفت کشور خیلی زیاد است و در رأس آن‌ها جمهوری اسلامی ایران با هزار و ۷۳۳ تحریم قرار دارد. این تحریم‌ها در تمام حوزه‌ها از جمله درمان است و این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که بیش از یک سال است که درگیر کرونا هستیم.

منبع: رادیو گفت‌وگو

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار