به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، شبکه خبری المیادین از دهم تیرماه (اول ژوئیه) پانزدهمین سالروز جنگ ۳۳ روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان در سال ۲۰۰۶ را به مدت دوازده روز به شکل ویژه پوشش میدهد.
شبکه المیادین این پوشش را تحت عنوان «ما اینجاییم... همپیمانان قدس» همزمان از هفت کشور انجام میدهد و معتقد است «همپیمانان قدس، پایهگذار معادله جدیدی است که احتمالا مقدمه نبرد آزادسازی آینده باشد».
المیادین در این خصوص گزارش کرد، این پوشش فراگیر و در زمان واحد از هفت کشور یا پایتخت یا شهرهایی است که در قلب محور مقاومت قرار دارند که یا خود صراحتا اعلام کردهاند که بخشی از محور مقاومت هستند یا از طریق نیروهایی که در آنها فعال هستند و به مقاومت فراگیر و مسلحانه اعتقاد دارند و حتی برخی صراحتاً اعلام کردهاند که بخشی از جنگ احتمالی آینده برای دفاع از قدس یا رویارویی منطقهای هستند.
المیادین گزارش کرد، آنچه امسال قابل توجه است، همزمانی سالروز جنگ ۲۰۰۶ با پیروزی (مقاومت) در نبرد «سیف القدس» است. نمیتوان از پیروزی سیف القدس صحبت کرد، اما از پیروزی ژوئیه (ماه تموز) صحبت نکرد. آن پیروزی در سال ۲۰۰۶ عصر شکستهای اسرائیل در جنگهایش با مقاومت را پایهگذاری کرد، آنهم بعد از آنکه اشغالگری در جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ فروپاشید و جنوب لبنان بیقیدوشرط آزاد شد.
پیروزی فلسطین در نبرد سیف القدس [در دفاع از قدس]، نبرد با اشغالگران اسرائیلی را وارد دورهای جدید کرد که با گذشته متفاوت است؛ پایهگذار قواعد جدیدی شد که در آن غزه پشتوانه قدس شد و خاک اشغالی ۱۹۴۸ را بازوی غزه قرار داد و کرانه [باختری]را پشتوانهای برای «الشیخ جراح» کرد.
در این ویژه برنامه دوازده روزه قرار است ده سال جنگ و آتش علیه سوریه، از مقاومت عراق و کنار زدن اشغالگران آمریکایی، از داعش در سوریه، عراق و منطقه و از بازگشت نیروهای آمریکایی صحبت شود. از جنگ علیه یمن در کنار ائتلاف سعودی و از ایستادگی یمنیها و انتقال آنان از مرحله دفاع به مرحله پاسخ به تجاوز برای بقاء و از آن به مرحله ابتکار عمل و اعلام تمایل برای آزادسازی [خاک خود]گفتگو میکنیم.
در پوشش ویژه المیادین از سالروز پیروزی مقاومت در سال ۲۰۰۶ همچنین از حزبالله و فرماندهی نبردهای آزادسازیای سخن گفته خواهد شد که در لبنان و سوریه در مواجهه با داعش و جبهة النصره (القاعده) انجام شد. در این برنامهها از افراطگرایی مسلحانه دینی و تکفیری و دودستگی بیسابقه مردمی، سیاسی و رسانهای در منطقه گفته خواهد شد و همچنین از دودستگی موجود میان دو گزینه مقاومت و انقلاب واقعی، نه دروغین و بین گزینه ویرانی داخلی تحت شعارهایی مثل عادیسازی با اسرائیل حرف به میان خواهد آمد.
انتهای پیام/ 241