راه‌اندازی دفاتر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در مناطق ۲۲ گانه تهران

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از ایجاد معاونت «امور مناطق و شهرستان‌ها» در این موزه خبر داد و گفت: قرار است در مناطق ۲۲ گانه تهران دفاتری ایجاد شود و ادارات در سه منطقه «جنوب شرق»، «جنوب غرب»، «شمال و شمال شرق» نقش‌های منطقه‌ای را داشته باشند.
کد خبر: ۴۶۵۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۶ - 07July 2021

راه‌اندازی دفاتر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در مناطق ۲۲ گانه تهرانبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «علی‌اصغر جعفری» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در جلسه هماهنگی امور مناطق و شهرستان‌های این موزه برگزار شد، با اشاره به تشکیل معاونت «امور مناطق و شهرستان‌ها» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اظهار داشت: با تدبیر و گردش کار، معاونت جدید امور مناطق و شهرستان‌ها ایجاد شد که قرار است در مناطق ۲۲ گانه تهران دفاتری ایجاد شود و ادارات در سه منطقه «جنوب شرق»، «جنوب غرب»، «شمال و شمال شرق» نقش‌های منطقه‌ای را داشته باشند و در هر کدام از شهرستان‌ها، دفتری با بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس ایجاد شود.

وی به تجربه موفق در استان‌ها از جمله استان خراسان رضوی در این زمینه اشاره کرد و گفت: یکی از موفق‌ترین استان‌ها خراسان رضوی است که با اخذ تجارب آن‌ها، تا دهه فجر این ساختار را راه‌اندازی می‌کنیم.

جعفری به بازدید از اداره شمال و شمال شرق اشاره کرد و بیان داشت: در فاز ۱۱ شهر پردیس، یادمان شهدای گمنام در حال احداث است که عملا موزه دفاع مقدس شمال شرق تهران خواهد بود؛ بنابراین با اضافه شدن کتابخانه و سالن آمفی تئاتر، مرکز قدرتمندی در پردیس خواهیم داشت و نگاه ما این است که در هر کدام از مناطق، یک بخش موزه دفاع مقدس داشته باشیم تا از شهرستان‌های آن منطقه حمایت و پشتیبانی صورت گیرد.

وی همچنین به بازدید از دفتر شهریار، شهر قدس و اندیشه اشاره کرد و افزود: نگاه کلی این است که در سه نقطه کلیدی استان تهران، سه موزه دفاع مقدس داشته باشیم تا از شهر‌های مجاور و مرتبط خودشان پشتیبانی کنند؛ در واقع موزه‌ای در جنوب غرب؛ شمال شرق، جنوب شرق شکل خواهد گرفت و ادارات در این مراکز مستقر می‌شوند و در هر کدام از شهرها، دفتری برای فعالیت سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و موزه ایجاد می‌شود.

معاون رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیان کرد: در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مصوب شد که در هر کدام از مجموعه‌های فرهنگسرا‌های تهران نیز یک میز ایثار و شهادت ایجاد شود و عملا پیوندی بین این مجموعه‌ها و دفاتر ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به وجود ۳۰۰ یادمان شهدا در تهران، گفت: آیین‌نامه‌ای اجرایی تدوین کرده‌ایم تا در شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کشور با حضور معاون اول رییس جمهور مطرح کنیم تا هزینه فعالیت‌ها و نگهداری مجموعه‌های یادمان‌های شهدای گمنام را شهرداری‌ها پرداخت کنند.

جعفری اظهار داشت: معاونین محترم مجموعه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید هم به ادارات کمک‌دهنده باشند و هم در عین حال پشتیبانی کنند و هم تسهیل‌کننده فعالیت‌های شهرستان‌ها به‌خصوص تهران باشند. اگر در تهران هر گامی برداریم، در کل کشور آن حرکت تسری پیدا خواهد کرد.

خاطرنشان می‌شود؛ در این جلسه که سردار «علی‌اصغر محسن‌شیخی» جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، روسای ادارات سه‌گانه جنوب شرق، جنوب غرب، شمال و شمال شرق و جمعی از معاونین و مدیران این موزه حضور داشتند، سرهنگ «حمزه‌علی نادری» طی حکمی از سوی مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به‌عنوان معاون امور مناطق و شهرستان‌های این موزه معرفی شد.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار