رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا مطرح کرد؛

برپایی ۳ بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان

امیر سرتیپ دوم پزشک موذنی گفت: در حال برپا کردن سه بیمارستان صحرایی در زاهدان، خاش و زابل هستیم که بیمارستان‌های تنفسی ۱۰۰ تختخواب هستند.
کد خبر: ۴۶۶۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۹ - 09July 2021

برپایی ۳ بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم پزشک «بهزاد موذنی» رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگویی  با اشاره به اقدامات نیروی زمینی ارتش در استان سیستان و بلوچستان برای مقابله با موج پنجم شیوع کرونا، اظهار داشت: بنا به نیاز شدید استان سیستان و بلوچستان به دلیل شیوع موج پنجم کرونا و ورود دلتا کرونا هندی به این استان و درگیری مردم با این ویروس منحوس، به دستور امیر فرمانده کل ارتش، به فرماندهی نیروی زمینی به عنوان فرمانده میدانی مبارزه با کرونا، دستوری صادر شد که ما سریعاً مثل سایر موارد وارد عمل شویم.

وی ادامه داد: بعد از فرمان فرمانده کل ارتش، بلافاصله جلساتی را در زاهدان با ستاد بحران و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار کردیم و نیازمندی‌ها احصاء شد. در حال حاضر در حال برپا کردن سه بیمارستان صحرایی در زاهدان، خاش و زابل هستیم که بیمارستان‌های تنفسی ۱۰۰ تختخواب هستند.

رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش با اشاره به اعزام تیم‌های پزشکی ارتش به استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اولین کادر درمانی ما، متشکل از پنجاه نفر از تخصص‌های مختلف از شیراز عازم زاهدان شده‌اند. همچنین پنج مخزن اکسیژن ۱۰ تنی، ۲۵ و ۳۰ تنی از ارتش در خواست شد که آماده شده و ان‌شاءالله ظرف چند روز آینده در محل‌های مورد نظر نصب خواهد شد.

امیر سرتیپ دوم پزشک موذنی با اشاره به اقلام پزشکی مورد نیاز در استان سیستان و بلوچستان، ادامه داد: صد هزار تست تشخیص کرونا تهیه شده و وارد استان می‌شود. همچنین صد هزار دستکش، صد هزار ماسک، ده هزار عدد گان، ۱۰ هزار لباس یک بار مصرف، ۱۰ هزار دستکش جراحی و مقدار زیادی مایع ضدعفونی‌کننده تحویل مسئولان استان می‌دهیم.

وی با اشاره به اقدامات نیروی زمینی ارتش در حوزه تأمین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به کمبود آب، خرید صد مخزن هزار لیتری انتقال آب را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم و این مخازن آب به سرعت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: تا زمانی که نیاز باشد و تا زمانی که بیماری کرونا کنترل شود ما در منطقه حضور خواهیم داشت و علاوه بر غربالگری که انجام می‌دهیم، اگر واکسن کرونا توزیع شود، اعلام آمادگی کرده‌ایم تا کادر درمانی‌مان را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اهواز قرار دهیم تا در امر واکسیناسیون کمک کنیم تا ان‌شاالله ریشه این بیماری را در استان بخشکانیم.

امیر سرتیپ دوم پزشک موذنی یادآور شد: با توجه به اینکه این نوع ویروس جدید دلتا کرونا هندی متأسفانه دو و نیم برابر قدرت سرایت دارد و متأسفانه میزان رعایت فاصله اجتماعی، ماسک زدن و رعایت پروتکل‌ها هفتاد درصد کاهش پیدا کرده، توصیه ما این است که بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، در منزل بمانند، به غیر از کار‌های ضروری از منزل خارج نشوند، ماسک بزنند، از تجمع خودداری و از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند تا ان‌شاءالله بتوانیم این موج جدید که بسیار خطرناک‌تر از موج‌های قبلی است، کنترل کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به گرمی هوا و باد‌های موسمی در استان سیستان و بلوچستان که عوامل محیطی هستند و شیوع بیماری را بیشتر می‌کنند، استدعا می‌کنم مردم فهیم سیستان و بلوچستان و تمام کشور رعایت کنند که بتوانیم هرچه سریع‌تر این موج را پشت سر بگذاریم.

منبع: مهر 

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار