امام جمعه نهاوند:

خانواده معظم شهدا و ایثارگران گنجینه‌هایی ارزشمند هستند

حجت‌الاسلام «مغیثی» گفت: خانواده معظم شهدا و ایثارگران گنجینه‌هایی ارزشمند هستند و اقتدار نظام، مرهون مجاهدت شهیدان، جانبازان و ایثارگران و شکیبایی خانواده‌های مکرم آن‌هاست.
کد خبر: ۴۶۶۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱ - 10July 2021

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، امام جمعه نهاوند، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرماندهی سپاه ناحیه نهاوند با خانواده معظم شهدای پاسدار و بسیجی نهاوند، شهیدان «غضنفر زمانیان»، «علیرضا ملکی»، «نریمان حقی‌زاده»، «محمدحسین سیف»، «محمد مولوی» دیدار کردند.

حجت‌الاسلام «عباسعلی مغیثی» امام جمعه نهاوند در این دیدارها اقتدار نظام را مرهون مجاهدت شهیدان، جانبازان و ایثارگران و شکیبایی خانواده‌های مکرم آنها دانست و اظهار داشت: خدمت به خانواده‌های شهدا، خدمتی آرمانی و متمایز از نوع خدمتی است که در سایر ادارات ارائه می‌شود و از قداست و توفیق الهی بهره‌مند است.

در ادامه «مصطفی سراقی» سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران نهاوند اظهار داشت: خانواده‌های معظم شهدا الگوی واقعی صبر و استقامت در جامعه هستند، و تداوم انقلاب اسلامی نیازمند ادامه راه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی تاکید کرد: خانواده معظم شهدا به عنوان پشتوانه محکم مسئولانی هستند که در مسیر خدمت به خلق، جهادگونه گام بر می‌دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها