علیرضا قزوه در آئین افتتاحیه سیزدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره:

ادبیات انقلاب و دفاع مقدس رشد قابل ملاحظه ای داشته است

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری گفت: گاهی اوقات فکر می‌کنیم که بضاعت زبان فارسی کم است و خود را محدود به جشنواره های داخلی می کنیم. اما امروز با گسترش شبکه‌های ارتباطی می توانیم با جوانان پاکستان، هند و ... مرتبط بوده و زبان فارسی را صادر کنیم.
کد خبر: ۴۶۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲ - 18May 2015

ادبیات انقلاب و دفاع مقدس رشد قابل ملاحظه ای داشته است

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در آئین افتتاحیه سیزدهمین جشنواره  شعر و داستان جوان سوره اظهار کرد: قزوین شهری در این سرزمین است که یکی از ستاره های قطبی آن ابوترابی بود که سید محض شناخته می شد.

وی با خطاب قرار دادن جوانان حاضر در مراسم تصریح کرد: گاهی اوقات فکر میکنیم که بضاعت زبان فارسی کم است و خود را محدود به جشنواره های داخلی می کنیم. اما امروز با گسترش شبکههای ارتباطی می توانیم با جوانان پاکستان، هند و ... مرتبط بوده و زبان فارسی را صادر کنیم.

قزوه با اشاره به میرسید علی همدانی که در روزگار حافظ می زیسته است، افزود: وی در آن دوران با سفر به کشمیر و بردن تعدادی از جوانان در کشمیر، ایران صغیر را تشکیل داد که تا به امروز نیز تاثیر این حرکت را می بینیم. امروز نیز شما به عنوان جوانان ایرانی می توانید با شاعران تاجیکی، پاکستانی و کشمیری و دیگر کشورها ارتباط گرفته و به عنوان یک سفیر ادبیات انقلاب را صادر کنید.

مدیر مرکز آفرینش های ادبی ادامه داد: زمانی که من در هند بودم دو شاعر فارسی زبان وجود داشتند که متاسفانه مجالی و کسی نبود که با انها هم زبان باشد و انها بتوانند با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند. اما امروز با گشترش این وسیله ها می توان هم زبان بسیاری را در نقاط مختلف دنیا پیدا کرد. باید این جوانان را کشف کرد و با آنها ارتباط گرفت. هر کدام ازاینها می توانند در کشورهای دیگر چراغ زبان فارسی را روشن نگه دارند.

قزوه با اشاره به نذر کتاب گفت: آیا نمی شود به جای دسته گلهایی که در مراسمات ختم استفاده می شود، کتاب نذر کرد  و آن را هدیه داد. باید به فکر نجات زبان بود و این از شما جوانان شروع می شود.

این شاعر انقلابی خاطر نشان کرد: باید در زمینه ادبیات و شعر انقلاب به فکر واحد برسیم. این شعر و داستان به سمت و جایگاهی می رود که افق های خوبی را نوید می دهد. همچنین در زمینه شعر انقلاب، دفاع مقدس و آئینی رشد کرده ایم.

مدیر مرکز آفرینش های ادبی اظهار کرد: سرزمین ما در برههای از تاریخ با مشلات بسیاری مواجه و شکست خورد اما در هیچ دوره ای به مانند دوران دفاع مقدس جانانه در مقابل دشمن نایستاد. در آن دوران ما در مقابل 44 کشور ایستادیم و ذره ای از خاک خود را واگذار نکردیم.

قزوه گفت: متاسفانه امروز بعضی ها به دنبال تضعیف بسیج و سپاه ما هستند که نباید این کار صورت بگیرد. اگر امروز و در مواجه با دشمن و 1+5 قدرت سپاه را داشتیم، حتماً برنده بودیم.

انتهای پیام/م.م

نظر شما
پربیننده ها