در مراسمی؛

کتاب «نیم جرعه عشق» در «یزد» رونمایی شد

امروز در مراسمی کتاب «نیم جرعه عشق» برگرفته از اشعار شاعر و نویسنده جانباز یزدی «علی فلاح‌زاده» رونمایی شد.
کد خبر: ۴۶۶۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۷ - 12July 2021
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، امروز (دوشنبه) طی مراسمی که به همت انجمن شعر بسیج هنرمندان و با حضور حجت الاسلام «جعفر رحمانی» رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، حجت الاسلام «عباس زارع» مدیرکل بنیاد شهید استان یزد، سید «محمد رستگاری» فرماندار یزد، «عباس ملازینلی» رئیس و «مصطفی زارع زاده» قائم مقام سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، «عالیه مهرابی» مسئول انجمن شعر بسیج هنرمندان و تنی چند از شعرای برجسته استان برگزار شد، کتاب «نیم جرعه عشق» برگرفته از اشعار «علی فلاح زاده» شاعر و نویسنده جانباز یزدی رونمایی و از خدمات وی تجلیل شد.
 
کتاب «نیم جرعه عشق» در «یزد» رونمایی شد
 
حجت الاسلام رحمانی با بیان این‌که جانبازان با زحمات و فداکاری خویش نهال نوپای انقلاب را به درختی تنومند تبدیل کردند، اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم ابن است که نسل جوان را با باغبانان انقلاب آشنا کرده تا بدانند چه زحماتی برای این انقلاب کشیده شده است. چاپ آثار ایشان بسیار مفید بوده و می‌تواند اثرگذار باشد بنابراین متولیان امر در این زمینه کوشا باشند.
 
همسر جانباز فلاح زاده نیز در سخنانی با اشاره به علاقه، سخت کوشی و زحمات همسرش در زمینه اعتلای ادبیات این مرز و بوم گفت: ایشان به غیر از این کتاب پنج جلد کتاب آماده چاپ نیز دارد به دلیل هزینه‌های بالای بیماریش توانستیم آن‌ها را به چاپ برسانیم.
 
جانباز سرافراز «علی فلاح زاده» همرزم شهید «سلیمانی» در دوران دفاع مقدس بوده که در تاریخ ۲۰دی ماه ۱۳۴۱ در خانواده‌ای متدین و سرشناس به دنیا آمد در نوجوانی سروده‌ای را به جای انشاء به معلمش تقدیم که موجب شد استاد ادبیاتش او را تشویق کرده و همین اقدام بذر شعررا در دل او رشد داد.
 
کتاب «نیم جرعه عشق» در «یزد» رونمایی شد
 
این جانباز دفاع مقدس در دوران جوانی یکی از منتخبین دروازه بانی تیم ملی بوده و بعد‌ها باعنوان مربی فوتبال در شهرستان‌های ابرکوه، تفت، بافق و یزد به فوتبال یزد خدمت کرده است.
 
وی در دوران دفاع مقدس راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و به مدت ۴۱ماه و ۱۵روز در عملیات‌های بسیاری همچون عملیات محرم، رمضان، دهلران، و جزایر مجنون به عنوان فرمانده گروهان و گردان حضور اشت و به درجه جانبازی شیمیایی نائل گردید.
 
همرزم سرداران شهید «خلیل حسن بیگی» و «دشتی» به خاطر عارضه بیماری ریوی که نشات گرفته از عارضه جانبازی شیمیایی بودبه جای تفنگ قلم به دست گرفت و با سروده‌های همچون «قاسم سلیمانی» روحیه بخش مدافعان حرم بود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار