به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، «ولی الله سپیدپر» سال ۱۳۳۶ در بهشهر چشم به جهان گشود. پدرش ابراهیم کارگر خانه بود. گلبهار مادری صبور و سازگار با درآمد ناچیز ابراهیم. بیشتر از آنکه فکر رفاه و آسایش زندگی روزمره خودش باشد، در اندیشه تربیت و بزرگ کردن بچهها و آینده و ادبشان بود. به خاطر ریشه مذهبی و ارادت به اهل بیت اسمش را، ولی الله گذاشتند.
ولی الله در کوچه پس کوچههای شهر خود پرورش یافت و در دامن پرمهر خانواده بزرگ شد و به سنّ مدرسه رسید. پس از طی دوران تحصیل موفق به اخذ دیپلم از دبیرستان ۱۵ بهمن شد. ولی الله با داشتن کارت معافیت پزشکی از خدمت سربازی معاف شد.
برادر شهید میگوید
«در برخورد با هرکسی خوشرو بود. یکی از مهمترین خصیصه ایش صله رحم بود. به پدر و مادر بسیار احترام میگذاشت. ندیدم هرگز در سختترین شرایط پایش را جلوی پدر و مادر دراز کند. دست به خیریاش خوب بود. زمانی که میخواست اعزام شود، مقداری پول به مادرم داد. گفت: رفتن دست خودمان است. برگشت با خدا. اگر بازنگشتم، این پول را در راه خیر استفاده کنید. هرگز سعی نکرد کسی را از خود برنجاند یا موجب مزاحمت دیگران شود. تحول فکریاش متأثر از شهید مطهری و بهشتی بود. او اصلاً به مسائل مادی و دنیوی توجه داشت.».
ولی الله قبل از پیروزی انقلاب در راهپیماییها شرکت میکرد. یک بار در تظاهرات از ناحیه پا تیر خورد و زخمی شد. پس از پیروزی انقلاب ۸/۹/۵۹ به عضویت سپاه درآمد. با آغاز جنگ تحمیلی نور جبهه ولوله ایی در او به پا کرده بود. از طرف سپاه قائمشهر به کرمانشاه و کردستان رفت. ۲۲/۴/۶۰ به سرپل ذهاب اعزام شد. مدتی انباردار بود و لوازم موردنیاز رزمندگان را به آنها میرساند. آخرین بار حین بردن لوازم مورد نیاز بچههای رزمنده بااصابت تیر دژخیم بعثی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکرش با عنوان شهید گمنام در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
«چند باری پشت سر هم رفته بود جبهه. یک روز به او گفتم: مادر جان! تو که همیشه جبهه هستی. این بار کمی بیشتر پیش ما بمان. چه عجلهایی داری. گفت: مادر! چند تا پسر داری؟ گفتم: ۵ تا پسر دارم. گفت: مرا به عنوان خمس حساب کن. خمس بر هر مسلمانی واجب است. همیشه هم نباید پول نقد باشد. من خمس بچههایت هستم اگر خدا قبول کند. رفت و به شهادت رسید.»
«اوّلین شهید محله بود. روز شهادت امام حسن مجتبی سال ۶۰ به شهادت رسید. چون پیکرش شناسایی نشد، همراه شهید آیت به عنوان شهید گمنام در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.»
توصیهنامه شهید
به شما توصیه میکنم پیرو محض ولایت فقیه و روحانیت متعهد باشید. در انجام واجبات و ترک محرمات کوشا باشید. در نماز جمعه و جماعات شرکت کنید. به یکدیگر احترام بگذارید، به خصوص به پدران و مادرانتان. قرآن را بخوانید وبه آن عمل کنید. به خواهرانم توصیه میکنم که حجاب اسلامی خود را رعایت کنند.
انتهای پیام/