به گزارش دفاعپرس از كرمانشاه، آیتالله «مصطفی علما» نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار داشت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و رزمندگان کرمانشاهی را هم یکی دیگر از اولویتهای شورای فرهنگ عمومی است این شورا باید فضای شهر و استان را برای جوانان و نسلهای آینده حفظ کند و یکی از مستمسکهای مهمی که داریم شهدا و بزرگان کرمانشاه است.
آیتالله علما، فرهنگ را مانند هوا بسیار مهم و ضروری برای انسان دانست و افزود: برای مراقبت از جامعه باید همه دستگاه ها کار فرهنگی تاثیرگذار کنند.
وی در ادامه همچنین با اشاره اینکه روز ۲۰ مرداد مصادف با شهادت آیتالله محمدی عراقی است گفت: ایشان یکی از بزرگان کرمانشاه است که با ۱۷ گلولهای که به صورتشان اصابت شد به شهادت رسید، این نامها نباید فراموش شوند و برای نسل جوان باید بازگو شوند.
انتهای پيام/