به گزارش دفاعپرس از یزد، آیت الله «محمدرضا ناصری» نماینده ولی فقیه در یزد در دیدار با اعضای شورای تبلیغات اسلامی استان یزد به مناسبت سالروز تشکیل این شورا اظهار داشت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید در کنار اجرای برنامههای مناسبتی، به تبلیغ دین نیز اهتمام داشته باشد و برای تبلیغات دینی نیز برنامه ریزی کند.
وی افزود: به عنوان مثال در ایام محرم، شعارها، روایات، سخنان و اهداف امام حسین (ع) میتواند رکن فعالیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این ایام باشد که این تبلیغات میتواند در قالب نشریات کوچک، پیام یا تبلیغات لسانی ائمه جماعات مساجد انجام شود.
ناصری تاکید کرد: برای مناسبتهایی نظیر راهپیماییها نیز اگر امکان اجتماع وجود ندارد، باید به اشکال دیگری به سراغ مردم بروید.
ناصری یادآور شد: در ایام کرونا متاسفانه مساجد تعطیل و ارتباط مردم با مساجد و روحانیت کمرنگ شد و عدهای نیز در این میان به اهداف خود که همان قطع شدن یا کمرنگ شدن ارتباط مردم و روحانیت و تعطیل شدن مراسم امام حسین (ع) بود، دست یافتند، اما شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید در این زمینه ورود کند و اجازه ندهد دشمنان از این خلأ به نفع خود استفاده کنند.
پر شدن خلأ برنامههای دینی با فضای مجازی
امام جمعه یزد ادامه داد: با پیگیریها و صحبتهای انجام شده با مسئولان، قرار شد مساجد با رعایت پروتکلها دایر باشند و مانند روزهای اول شیوع کرونا که مساجد را بستند و قفل کردند، عمل نشود تا این ارتباط به تدریج برقرار شود.
ناصری عنوان کرد: باید با تمام قوا برای معرفی شعائر اسلامی و مناسبتهایی که اسلام را زنده نگه میدارد، حرکت کنیم و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان یزد یادآور شد: فضای مجازی در اختیار دشمنان ماست و هرگونه بخواهند در این فضا عمل میکنند که آثار آن را امروز در جامعه میبینیم و در چنین شرایطی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه و سایر مراکز فرهنگی باید با هماهنگی با یکدیگر و اجرای یک برنامه منسجم، هجمههای دشمنان را پاسخ دهند.
ناصری تصریح کرد: ما نیز باید هجمهای در این زمینه داشته باشیم و باید یک هجمه تبلیغی نرم افزاری برای جذب جوانان و حتی جذب مردم بی توجه به امور دینی، فراهم کنیم.
لزوم الگوگیری از علمایی همچون شیخ «غلامرضا فقیه خراسانی» در تبلیغ دین
وی با تاکید بر لزوم الگوگیری از بزرگانی که کار تبلیغ دین را با سختیهای بسیار انجام دادند، افزود: از جمله این افراد میتوان به حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی اشاره کرد که برای تبلیغ دین با پای پیاده و با تحمل سختیهای بسیار و به رغم بیماری از شهری به شهر دیگر میرفت تا ارتباط مردم با روحانیت و دین خدا را زنده نگه دارد.
ناصری اظهار داشت: اکنون وقت آن نیست که منتظر مناسبتها بمانیم بلکه باید در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برنامه ریزی شود تا مناسبتها و برنامهها به خانههای مردم برود و هر کجا امکان برگزاری روضه وجود دارد، یا خانههایی که در سالهای گذشته روضه برگزار میکردند، دوباره روضه برگزار شود.
وی تاکید کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید در این زمینه با هیئتهای مذهبی و روحانیون تعامل کند و برای برقراری ارتباط دوباره بین مردم و روحانیت اهتمام جدی داشته باشد.
امام جمعه یزد بیان کرد: نباید اجازه دهیم در این شرایط خواسته دشمن اجرایی شود بلکه باید با یک حرکت جهادی و انقلابی در این زمینه اقدام شود.
فعالیت شورایاران در برگزاری برنامههای مناسبتی
حجت الاسلام «متوسل» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد نیز در این دیدار با اشاره به سالگرد تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد و با تصویب مجلس، اساسنامهای برای آن مشخص شد که بر اساس این اساسنامه، این شورا ماموریت ساماندهی و مدیریت مراسم ملی و مذهبی و عمومی کشور و بهره گیری از ظرفیت دستگاهها را بر عهده دارد.
حجت الاسلام متوسل بیان کرد: برای اینکه در این شورا به صورت جزیرهای عمل نشود، با مدیریت و حمایت و بهره گیری از ظرفیت مجموعههای فرهنگی کشور اقدام به اجرای برنامهها میکند.
وی با اشاره به ارکان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: این تشکیلات چهار رکن شامل نماینده، ولی فقیه به عنوان رئیس شورا، شورای سیاستگذاری متشکیل از ۹ نفر، قائم مقام شورا و مجمع نمایندگان شامل ۱۶ دستگاه دارد.
متوسل یادآور شد: در استانها علاوه بر این تشکیلات، شورا یاورانی تعریف شدند که این افراد به برگزاری برنامهها و مناسبتها کمک میکنند.
انتهای پیام/