به گزارش خبرنگار دفاعپرس از شیراز، معلم جانباز 70درصد «مریم ذوالقدر» که در خانوادهای انقلابی و متدین در شیراز به دنیا آمد با ابلاغ فرمان نهضت سوادآموزی توسط امام (ره) در دی سال ۱۳۵۸ وظیفه خود دانست که در جریان مبارزه با بی سوادی نقش آفرینی کند. وی پس از گذراندن دوره آموزشی به روستاهای اطراف شیراز رفته و مشغول به کار شد و با تشکیل کلاسهای قرآن و احکام در کنار نهضت سوادآموزی در روستاهای معزاباد، دیندارلو، کوشک مولا و غیره علاوه بر سواد آموزی به روشنگریهای انقلابی میپرداخت.
پس از شهادت و مفقودالاثر شدن برادرش احمدعلی ذوالقدر برای نگهداری از مادرش به شیراز آمد و با تشکیل کلاس در محله فقیر نشین دهپیاله به فعالیتهای خود ادامه داد.
در ۲۹بهمن ماه سال ۱۳۶۵ وی به همراه دانشآموزانش در کلاس درس بودند که مورد اصابت موشکهای رژیم بعث قرار گرفت. همه ۲۰ دانشآمور اینکلاس و چهار کودک به شهادت رسیدند و تنها بازمانده این واقعه مریم ذوالقدر است وی در این حادثه هر دو پایش را دست میدهد.
بمباران کلاس نهضت سوادآموزی نشان از اوج توحش رژیم جنایتکار صدام و حامیان غربی اوست که در راه مبارزه با انقلاب اسلامی حتی به جان زنان و کودکان نیز رحم نکردند.
هم اکنون خاطرات معلم جانبار مریم ذوالقدر پس از طی مرحله مصاحبه و پیاده سازی، در حال تدوین است و به همت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در سال جاری چاپ و رونمایی خواهد شد.
انتهای پیام/