به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، حاج «صادق بابایی» پدر سردار شهید «رمضان بابایی» بعلت کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
مراسم تشییع پیکر مطهر این پدر شهید پیش از ظهر امروز با حضور مردم قدرشناس و شهیدپرور و با رعایت پروتکلهای بهداشتی تشییع و در جوار فرزند شهیدش در گلزار شهدای روستای گلمای ساری خاکسپاری شد.
«رمضان بابایی» فرزند «صادق» پنجم خرداد ۱۳۴۳ در روستای گلمای شهرستان ساری به دنیا آمد و در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۶۴ در هورالهویزه به شهادت رسید.
فرازی از وصیتنامه شهید:
ما انسانها نیز همچون چتربازی هستیم و نحوه از دنیا رفتنهایمان مانند سقوط و پرش آنها در فضای لایتناهی است. کسی که مجهز به ایمان و عمل صالح باشد، مثل همان چتربازی است که مجهز به چتر است.
با شوق و شادی از این دنیا خارج میشود، چون قوت قلب و اطمینان خاطر دارد، چون چتر مجهز دارد و میداند که پروازی دلنشین در انتظار اوست، چون میداند که ایمان و عمل صالح او همچون چتر مجهز و آماده و بیعیب، او را صحیح و سالم به سوی مقصد خواهد برد. آری، ایمان و عمل صالح چتر آن دنیای انسان است.
انتهای پیام/