عملیات مشترک ارتش و الحشدالشعبی عراق در جنوب سامرا

نیرو‌های ارتش و الحشدالشعبی عراق در جنوب استان صلاح‌الدین در عملیاتی اقدام به پاکسازی چندین منطقه کردند.
کد خبر: ۴۷۰۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۲ - 06August 2021

عملیات مشترک ارتش و الحشدالشعبی عراق در جنوب سامرابه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‎پرس، سازمان بسیج مردمی الحشدالشعبی امروز (جمعه) در بیانیه‌ای از عملیات مشترک با نیرو‌های ارتش عراق در منطقه «الشعلوه» در جنوب سامرا واقع در استان صلاح‌الدین خبر داد.

به نوشته وبگاه موازین نیوز، در این عملیات مزارع، باغ‌ها و روستا‌های منطقه مورد بازرسی و پاکسازی قرار گرفت. این منطقه در هفته گذشته شاهد دو عملیات تروریست‌های داعش بود.

«یحیی رسول» سخنگوی نظامی مصطفی الکاظمی، نیز در صفحه توئیتر خود نوشت که نیرو‌های امنیتی عراق در کوه‌های «بلکانه» واقع در منطقه «طوزخورماتو» در استان صلاح‌الدین دست به عملیات پاکسازی زدند.

به نوشته وی در این عملیات پنج مخفیگاه داعش و یک تونل کشف شد. همچنین ۱۱ بمب دست‌ساز و ۱۵ خمپاره تروریست‌های داعش نیز کشف و ضبط شد.

حملات تروریست‌های داعش در یک هفته گذشته دکل‌های برق استان صلاح‌الدین را هدف قرار داد به طوری که روز چهارشنبه، ۱۴ دکل به دست تروریست‌ها تخریب شد که موجب خاموشی کامل در این استان شد.

انتهای پیام/ 241

پربیننده ها
آخرین اخبار