مسئول بسیج رسانه نهاوند:

از خبرنگاران نمونه بسیجی و خانواده‌ شهدای رسانه نهاوند تجلیل می‌شود

سهرابی گفت: خبرنگاران نمونه بسیجی و خانواده شهدای رسانه نهاوند تجلیل می‌شوند.
کد خبر: ۴۷۰۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳ - 07August 2021

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، «علی سهرابی» مسئول بسیج رسانه نهاوند، امروز (شنبه) در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: مراسم تجلیل از خبرنگاران نمونه بسیجی که بیشترین اخبار و گزارش‌ را در مورد مشکلات مردم و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، مذهبی و دفاع مقدس شهرستان نهاوند داشته اند برگزار، خواهد شد.

وی ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره دو شهید رسانه نهاوند، افزود: خبرنگاران بسیجی عضو رسانه در هفدهم مرداد با امام جمعه شهرستان نهاوند دیدار و سپس با حضور در گلزار شهدا و با نثار شاخه‌های گل با آرمان‌های شهدا شهرستان نهاوند تجدید میثاق می‌کنند.

مسئول بسیج رسانه نهاوند بیان کرد: به منطور قدر شناسی از خبرنگاران و معرفی بهتر همه خبرنگاران به مردم نهاوند تصاویر آن‌ها به صورت بنر در چند نقطه از شهرستان نهاوند نصب می‌شود.

سهرابی تصریح کرد: در مراسم روز ۱۷ مرداد از خانواده‌‌های دو شهید رسانه، شهیدان «رضا سوری» اهل روستای وهمان و «اله مراد نادری» از روستای تکه تقدیر بعمل می آید.

وی گفت: حضور در جمع خبرنگارن و دیدار با دو خانواده شهید عرصه رسانه و دیدار با خانواده‌های این شهیدان والامقام افتخاری بزرگ برای مسئولان است که باعث ایجاد انگیزه و قوت قلب برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم است.

مسئول بسیج رسانه نهاوند ادامه داد: اگر امروز در عرصه‌های مختلف در سطح جهانی از عزت و سرافرازی برخوردار هستیم همه آن‌را مدیون خون شهدای والامقام و به ویژه شهدای عرصه رسانه‌ها هستیم، زیرا اگر مجاهدت‌های آن‌ها نبود هیچ‌گاه پیام رزمندگان و جنایات بعثی‌ها و تروریسم به گوش مردم نمی‌رسید.

این مسئول افزود: خانواده‌ شهدای عرصه رسانه و خبرنگاران نهاوندی باید بر خود ببالند که بعد از شهرستان همدان دارای بیشترین شهید رسانه‌ای هستند، زیرا وجود این فرزندان از سرزمین نهاوند باعث افتخار همه ما نهاوندی‌ها است.

وی تصریح کرد: طراحی پوستر ویژه شهدای رسانه نهاوند توسط «فاطمه حسینی» یکی از طراحان و گرافیست‌های بین المللی شهر بندر عباس  از اقدامات ارزشمندی است که به افتخار دو شهید رسانه نهاوند انجام شد.

سهرابی با اشاره به تلاش خبرنگاران نهاوندی در طول سال و در شرایط سخت کاری، از مسئولان و مدیران ادارات نهاوندی خواست برنامه‌هایی را که در شأن و منزلت خبرنگاران نهاوندی باشد را مانند سایر نقاط استان انجام دهند.

دو روستای «وهمان» و «تکه» از توابع بخش مرکزی نهاوند دارای دو شهید رسانه‌ای هستند که شهید «رضا سوری» اهل روستای وهمان خبرنگار و تصویربردار عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی در سانحه سقوط هواپیما سی ۱۳۰ در ۱۵ آذر سال ۱۳۸۴ در تهران به شهادت رسید و شهید «اله مراد نادری» از اهالی روستای تکه نهاوند و شاغل در صداوسیمای تهران بود که در دوران دفاع مقدس در منطقه عملیاتی جبهه قصر شیرین در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۶۱ پس از به هلاکت رساندن ۲۶ نفر از بعثی‌ها به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار