به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، سید حسن نصرالله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان شامگاه امروز شنبه به مناسبت سالگرد جنگ ۳۳ روزه، به بررسی ابعاد این جنگ پرداخت.
نصرالله در آغاز سخنرانی خود به حمله افراد مسلح به غیر نظامیان به «خلده» پرداخت و شهادت «علی الشبلی» یکی از نیروهای این جنبش را تسلیت گفت.
وی با بیان اینکه محور مقاومت، «ابو جهاد احمد جبریل» دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین را از دست داده است، مستقیما وارد جنگ ۳۳ روزه شد و تأکید کرد، این جنگ دستاوردهای بسیاری به همراه داشته و مهمترین مسئلهای که بر عهده همه است، حفظ دستاوردهای این جنگ است.
دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه این جنگ باعث شد که جنگهای بیشتری علیه رژیم صهیونیستی صورت گیرد و آخرین نمونه آن، شمشیر قدس است، تصریح کرد، یکی از مهمترین دستاوردهای این جنگ، تحقق امنیت برای لبنان بوده است.
مهمترین دستاورد جنگ ۳۳ روزه، تحمیل معادله بازدارندگی است
نصرالله با تأکید بر اینکه طی ۱۵ سال گذشته، هیچ حمله هوایی به لبنان، به هدف نخورده است، گفت که مهمترین دستاورد این جنگ، برقراری معادله بازدارندگی است که هدف از آن، حمایت از لبنان است.
وی با بیان اینکه پیش از این جنگ و طی چند دهه، لبنان جولانگاه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی بوده است، خاطر نشان کرد، هیچ چیزی باعث نمیشد که صهیونیستها دست از این حملات بردارند، ولی چیزی که باعث شد در حال حاضر به لبنان حمله نکنند، ترس این رژیم از درگیری گسترده با مقاومت [لبنان]است.
دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه امروز دشمن صهیونیستی نسبت به موجودیت خود، بیش از هر زمان دیگری نگران است، خاطر نشان کرد، این دشمن که تحت حمایت ابرقدرتها و کشورهای منطقه قرار دارد، از پیامدهای جنگ با مقاومت لبنان و تأثیر آن بر جبهه داخلی خود هراس دارد.
هراس صهیونیستها از سلاح مقاومت
نصرالله با تأکید بر اینکه ترس دشمن صهیونیستی از نتایج جنگ باعث شده است که جرأت تجاوز به لبنان را نداشته باشد، تصریح کرد، دشمن صهیونیستی از سال ۲۰۰۶ تا به امروز نگران سلاح حزب الله بوده است و برخی از طرفها در لبنان –دانسته یا نادانسته- در راستای خلع سلاح مقاومت، به این دشمن کمک میکنند.
وی با اشاره به اینکه صهیونیستها از رهگذر حملات خود به سوریه نتوانستند به اهداف خود برسند و از قدرتمند شدن حزب الله جلوگیری کنند، گفت که توانمندی موشکی مقاومت، بسیار افزایش یافته و دقیق شده است.
جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی بر لبنان از ۱۲ ژوئیه تا ۱۴ اوت ۲۰۰۶ (۲۱ تیر تا ۲۳ مرداد ۱۳۸۵) طول کشید و تلآویو ناچار شد با قبول ناکامی، قطعنامه سازمان ملل را بپذیرد.
انتهای پیام/ 241