به گزارش دفاعپرس از همدان، ۳۵ سال است از کار خیرشان میگذرد اما هیچ سالی وقفهای در آن رخ نداده است، خانواده «جلالی» هنوز بانی نذر پخت «نان محلی» هستند.
در دوران جنگ به همت «اقدس خانم» مادر خانواده، نانها با ساج پخته میشد و از روستای گراچقای همدان به دست رزمندگان جبهه در مناطق عملیاتی کردستان، اهواز، آبادان، خرمشهر و دزفول میرسید.
بعد از جنگ هم دوباره بساط عاشقی در خانواده جلالی پهن شد این بار در دهه اول ماه محرم، تا جایی که تمام زندگی این خانواده از ظروف گرفته تا تنور پخت نان، وقف امام حسین (ع) میشود.
قبل از کرونا در این روستا برای عزاداران حسینی چندین هزار پرس غذا به همراه نانهای نذری اقدس خانم پخت و توزیع میشد اما دو سال است به خاطر کرونا توزیع غذای نذری به جیره خشک تبدیل شده، اما نان نذری همچنان پخت و توزیع میشود.