مهم ترین مصداق ارتباط با خدا و بندگی، نماز اول وقت است
موسوی فرد گفت: مهم ترین مصداق ارتباط با خدا و بندگی نماز اول وقت است و پیام نماز عاشورا این است که متعهد شویم که در شبانه روز نماز خود را اول وقت بخوانیم.
به گزارش دفاعپرس از اهواز، حجت الاسلام سید «محمدنبی موسویفرد» نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز بعد از نماز ظهر عاشورا در اهواز که امروز در حسینیه ثارالله این شهر برگزار شد اظهار داشت: ۹۹ درصد هیات های عزاداری و عزاداران امام حسین (ع) در استان در این شرایط سخت کرونایی پروتکل های بهداشتی را رعایت کردند.
وی افزود: تقاضا دارم که مردم عزیز در باقی روزهای ایام محرم و صفر و مراسم عزاداری هیات ها برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا توصیه های بهداشتی را رعایت کرده و با زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند. در روز عاشورا مهمترین بحث بندگی این بود که تمام انبیاء و نمونه بارز آن ها امام حسین (ع) ارتباط خود را با خدای متعال تمرین و تقویت می کردند.
موسوی فرد گفت: مهم ترین مصداق ارتباط با خدا و بندگی نماز اول وقت است و پیام نماز عاشورا این است که متعهد شویم که در شبانه روز نماز خود را اول وقت بخوانیم و باید مقید باشیم به محض شنیدن صدای اذان برای نماز آماده شویم.
مراسم عزاداری عاشورا در تمامی شهرستان های خوزستان با حضور پر شور عزاداران و هیات های عزاداری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد. طبق اعلام ستاد استانی کرونا هیات های عزاداری در استان نمی توانند دسته روی داشته باشند و عزاداری ها باید به صورت محله ای برگزار شود.
انتهای پیام/
