نماینده ولی‌ فقیه در استان البرز:

«تلاش مستمر و جهادی» و «ساده‌زیستی و مردمی بودن» ارکان اصلی دولت حزب‌اللهی است

آیت‌الله «حسینی‌همدانی» گفت: دولت حزب‌اللهی را می‌توانیم در دو رکن «تلاش مستمر و جهادی» و «ساده زیستی و مردمی بودن» تعریف کنیم.
کد خبر: ۴۷۴۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲ - 29August 2021

«تلاش مستمر و جهادی» و «ساده زیستی و مردمی بودن» ارکان اصلی دولت حزب‌اللهی استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرج، یازدهمین جلسه نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان البرز و آئین رونمایی از کتاب نظام مسائل البرز با حضور آیت‌الله «حسینی همدانی» نماینده ولی‌فقیه در استان البرز، جمعی از مسئولان کشوری این نهضت و مسئولان استانی برگزار شد.

آیت‌الله «سید محمدمهدی حسینی همدانی» نماینده ولی‌ فقیه در استان البرز در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌های نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی این استان اظهار داشت: طی توافق صورت گرفته با مجموعه ریاست جمهوری مسائل احصا شده و اشخاص قابلیت دار شناسایی‌شده به دولت معرفی خواهند شد. هر چه این کار قوی‌تر و احصای مطالب با دقت بیشتری صورت گرفته باشد برای مجموعه‌ای که از آن به‌کارگیری خواهد کرد اطمینان‌بخش‌تر خواهد بود.

وی ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته دولت، با اشاره به اینکه امیدواریم این دولت جوانِ حزب‌اللهی هم مثل دولت دوم، دولت شهیدان رجایی و باهنر کار خود را دنبال کند، افزود: «جوان سنی»، «جوان ظاهری» و «جوان روحیه‌ای» از اقسام مختلف جوانی است. طبق آنچه با توجه به آیات و روایات استنباط می‌شود، مهم‌ترین مسئله «جوان روحیه‌ای» است که با این تعریف شهید حاج قاسم سلیمانی هم جوان است. ما وظیفه داریم تهدیدات و مسائل پیش را به فرصت تبدیل کنیم.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به تعریف فرصت و اهمیت استفاده از آن در زمان مناسب گفت: «فرصت شناسی»، «فرصت سازی» و «استفاده از فرصت» ارکان موفقیت مدیریت‌های فردی، سازمانی، اجتماعی و ملی است. مدیر جهادی باید مردمی و ساده‌زیست بوده و تلاش شبانه‌روزی داشته باشد. طبق بیانات امام صادق (ع) «سیاست، تدبیر و برنامه‌ریزی شبانه»، «بازرسی و خدمت‌رسانی به مردم در میدان»، «پوشاک زبر و خوراک ساده» و «فضای کار وزندگی ساده» چهار ویژگی کارگزار نظام اسلامی است.

وی افزود: با توجه به این بیان امام صادق (ع) دولت حزب‌اللهی را می‌توانیم در دو رکن «تلاش مستمر و جهادی» و «ساده زیستی و مردمی بودن» تعریف کنیم که امام خامنه‌ای نیز در ۱۰ اردیبهشت سال ۹۶ فرمودند: ما جز با کار جهادی و انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم. و در بیان دیگری در سال ۹۵ نیز فرمودند: هر جا انقلابی عمل کردیم، پیش رفتیم و هر جا از انقلابی گری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم.

نماینده ولی‌ فقیه در استان البرز در پایان با اشاره به کتاب نظام مسائل البرز این کار را ارزشمند و قابل‌توجه برشمرد و ضمن قدردانی از زحمات دست‌اندرکاران، بیان داشت: کتاب نظام مسائل استان البرز را طی نامه‌ای برای رئیس‌جمهور ارسال خواهم کرد.

نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی البرز با رهنمودهای نماینده ولی‌ فقیه در استان البرز در سال ۱۳۹۹ ضمن اعلام موجودیت طی ۱۲۴ جلسه خصوصی و عمومی با حضور ۲۹۷ نفر از نخبگان، صاحبان نظر و مدیران جوان و باتجربه ساکن استان البرز تشکیل شد. در این جلسات سخنرانان و اساتید دانشگاهی به تبیین اهمیت، ابعاد و ساختار نهضت اجرایی گام دوم انقلاب پرداختند تا تمامی اعضا دارای دانشی یکسان در مسیر تولید فکر و اندیشه با هدف طراحی نظام عارضه‌یابی و حل مسائل استان البرز باشند.

ازاین‌رو کارگروه‌های تخصصی در ۱۹ محور شکل گرفت که اعضای هر یک در کارگروه‌ها فعال ‌شده و نهایتاً بر اساس مدل نظام عارضه‌یابی به ترسیم پنج مسئله اصلی استان در ۱۸ موضوع پرداختند. البته در این راه موضوعات متعددی احصا شده است که در دبیرخانه نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان البرز به‌منظور کمک به مدیران و متخصصین آینده نگهداری شده و در زمان نیاز ارائه می‌شود.

کارگروه‌های فرهنگ عمومی و قرآن، زمین و مسکن، آموزش‌وپرورش، امور اجتماعی، صنعت و معدن، فرهنگ و هنر، سیاسی و امنیتی، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مدیریت شهری، روحانیون، جذب و سرمایه‌گذاری، رسانه، جوانان، بانوان، آب و فاضلاب، ورزشی، گردشگری و کارگروه تطبیق و تلفیق، مجموع بخش‌هایی بودند که در ترسیم موارد با سازمان‌دهی دقیق به تولید محتوای این کتاب پرداختند. درک دقیق از نحوه شکل‌گیری نهضت در البرز تا ترسیم نظام عارضه‌یابی این کتابچه می‌تواند به‌عنوان یک الگوی محوری در مسیر تحقق نهضت گام دوم انقلاب در سطح کشور مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها