به گزارش دفاعپرس از اهواز، حجتالاسلام سید «محمدنبی موسوی فرد» نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز امروز در نشست «سرمایه گذاری در صنعت توسط نخبگان» اظهار داشت: یکی از ظرفیتهای مهم برای رفع مشکلات در تمامی بخشها استفاده از فکر و دانش نخبگان است و باید از این قشر برای رفع مشکلات در سطح استان استفاده کرد.
وی افزود: ظرفیت هایی در کشور هست که می توان با تکیه و استفاده از آنها بسیاری از مشکلات را برطرف کرد که یکی از این ظرفیت ها نخبگان هستند.
موسوی فرد با بیان اینکه هر کجا نخبگان ورود کردند موفق بوده ایم گفت: یکی از چالش هایی که در خوزستان با آن روبه رو هستیم آمار بالای بیکاری در بین جوانان است و در نظام جمهوری اسلامی پرداختن به دغدغه جوانان و رفع مشکل بیکاری آنان از اهم برنامه هاست. ساخت یکصد واحد صنعتی در خوزستان در دست پیگیری است که ۶۰ درصد از مسایل اجرایی این واحدها حل شده و راهاندازی این واحدها میتواند حدود یکصد هزار فرصت شغلی را در استان ایجاد کند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه خام فروشی از جمله مشکلاتی است که کشور با آن مواجه است، بیان داشت: با ساخت کارخانجات و واحدهای تولیدی می توان این مواد خام را فرآوری و به محصول تبدیل کرد که سود آوری بالایی را نیز خواهند داشت. یکی از موانع بر سر راه تولید، کالای قاچاق است با این وجود جمعیت زیادی از جوانان در بخش قاچاق و یا دستفروشی مشغول به کار هستند؛ باید قبل از مقابله با این افراد به فکر ایجاد اشتغال و یا ساماندهی فعالیت آنها بود تا به جامعه جوان بیکار استان اضافه نشوند.
انتهای پیام/