در مراسم تجلیل از عکاس و جانباز 70درصد دفاع مقدس عنوان شد

تعجب آلمانی‌ها از رضایت والدین جهت اعزام فرزندان به جبهه/ استواری ایثارگران را به تصویر کشیده‌ام

عکاس و جانباز دفاع مقدس گفت: در جشنواره‌های داخلی و خارجی همیشه سعی کرده‌ام توانمندی جانبازان و نشاط خانواده شهدا را نشان دهم و استواری آنان را به تصویر بکشم.
کد خبر: ۴۷۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲ - 01June 2015

تعجب آلمانی‌ها از رضایت والدین جهت اعزام فرزندان به جبهه/ استواری ایثارگران را به تصویر کشیده‌ام

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم تجلیل از عکاس و جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس "داوود عامری" صبح امروز در خبرگزاری حیات برگزار شد.

این پیشکسوت عکاسی در حوزه دفاع مقدس با اشاره به کسب بیش از 30 عنوان مقام اول تا سومی در جشنوارههای داخلی و خارجی گفت: به عنوان جوان دفاع مقدسی آن چه در توان داشتم برای اعتقاداتم گذاشتم و افتخار میکنم در همان عرصه در ابعاد دیگری کارم را ادامه دادم.

عامری اظهار داشت: در جنگ با توجه به اینکه نگاهم این بود که تنها به کار خود در جنگ بپردازم و از آنجا که دیده بان بودم عکاسی را به عنوان موضوعی جدی کار نکردم ولی پس از جنگ به صورت ویژه موضوع گلزار شهدا را دنبال کردم.

عکاس دفاع مقدس با اشاره به نحوه جانبازی خود در دفاع مقدس گفت: در 70 ماه حضورم در جنگ بیشترین توجهام به بعد کاری خود که همان دفاع باشد معطوف شد. 6 بهمن سال 65 در جریان عملیات کربلای 5 در آزادسازی بوارین حضور داشتم که قرار بود عملیاتی در نهر جاسم انجام شود. ده و نیم صبح با انفجار دو گلوله 14 ترکش به بدنم خورد. دو تن از دوستانم درجا شهید شدند و من نیز از چند ناحیه مجروح شدم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دفاع پرس مبنی بر اینکه در نمایشگاههای خارجی سعی دارد چه مواردی از جنگ را نشان بدهد، عنوان کرد: در گرفتن عکس ظرافت لازم را انجام میدهم. چه در جشنواره های داخلی و چه خارجی همیشه سعی کردهام توانمندی جانبازان و نشاط خانواده شهدا را نشان دهم و استواری آنان را به تصویر بکشم چرا که نگاه خودم نیز به این شکل است.

این جانباز 70 درصد دفاع مقدس یکی از نمونههای به تصویر کشیدن توانمندی جانبازان را حضور آنان در کوهپیماییها دانست و افزود: من با اعتقاد به اینکه جانباز ناتوان نیست، فتح قلهها توسط جانبازان را نشان دادم. زمانی هم که خودم تیر خوردم تنها به این فکر میکردم که دیگر نمیتوانم به کوه بروم.

وی به صعود 20 نفر از جانبازان قطع پا به قله کلیمانجارو اشاره و تصریح کرد: 20 تن از جانبازان به قله کلیمانجارو صعود کردند و این اتفاق ثبت شد. با وجود فشار زیاد اما جانبازان همچون کوهنوردهای سالم این برنامه را انجام دادند.

عکاس دفاع مقدس در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر نگاه مردم کشورهای خارج به فضای جنگ ما اظهار داشت: در نمایشگاه آلمان برای مراجعین و متخصین به جهت توضیحاتی که عنوان کردم، برایشان جالب بود که این فرهنگ هنوز هم وجود دارد و اینکه این تصاویر چقدر شاد هستند. تصاویر کوهنوری، خانوادههای شهدا و فرزندم که لباس نظامی بر تن داشت، بخشهایی از این تصاویر بود.

وی افزود: وقتی گفتم خانوادههای ایرانی با رضایت فرزندانشان را بدرقه جبهههای نبرد کردند، یکی از مترجمان ایرانی با تعجب گفت چگونه؟ گفتم ابتدا حرفم را ترجمه کن تا توضیح دهم و اضافه کردم هر فردی که داوطلبانه در جنگ شرکت کند و با عقیده برود کشته شدن را با لذت میپذیرد و این حس تعهد جوانهای ما در زمان جنگ بیشتر از آنکه برای خارجیها اثرگذار باشد برای ایرانیهای خارج نشین جالب بود.

در پایان این مراسم نیز محمد اسفندیاری مسئول روابط عمومی بنیاد شهید لوح یادبودی را به نیابت از حجت الاسلام شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به پاس سالها تلاش "داوود عامری" در زمینه عکس دفاع مقدس تقدیم وی کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار