فرمانده انتظامی شهرستان اهر:
شهدا، حسینی پرورش یافتند
سرهنگ «آقاپور» گفت: والدین مکرم شهدا عزیز همه مردم هستند؛ چرا که در سایه تربیت صحیح این انسانهای مخلص است که شهدا، حسینی پرورش یافتند و در راه حفظ اسلام جانفشانی کردند.

به گزارش دفاعپرس از تبریز، سرهنگ «قدرت آقاپور» فرمانده انتظامی شهرستان اهر در دیدار با خانوادههای معظم شهیدان «محمد بنده خدا»، «علیاکبر جوانی»، «علی جوادپور اقدم» و «اکبر رحمانی»، اظهار داشت: والدین مکرم شهدا عزیز همه مردم هستند چرا که در سایه تربیت صحیح این انسانهای مخلص است که شهدا، حسینی پرورش یافتند و در راه حفظ اسلام جانفشانی کردند.
آقاپور با گرامیداشت یاد و نام شهدا و قدردانی از صبر و بردباری خانواده مکرم آنها، ادامه داد: امنیت و آرامش پایدار امروز ایران اسلامی را مدیون جامعه ایثارگری هستیم.
فرمانده انتظامی شهرستان اهر ایثار و ازخودگذشتگی در جهت اعتلای کشور را امری مقدس برشمرد و گفت: شهدا و ایثارگران از عزیزترین هستی خود در راه دفاع از نظام و انقلاب گذشتند که از این حیث ما همواره خود را مدیون این قشر معزز میدانیم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


