نشست صمیمی نویسندگان دفاع مقدس در اردبیل برگزار شد

نشست صمیمی جمعی از نویسندگان، شعرا و پژوهشگران فعال حوزه دفاع مقدس به منظور تبادل نظر و بررسی مشکلات این حوزه برگزار شد.
کد خبر: ۴۷۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵ - 02June 2015

نشست صمیمی نویسندگان دفاع مقدس در اردبیل برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از استان اردبیل، علی واحد، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاعمقدس استان اردبیل هدف از برگزاری این نشست را تبادل نظر و بررسی مشکلات این حوزه عنوان کرد و افزود: این گونه نشستها کمک میکند تا با بررسی مشکلات و موانع فراروی حوزه ادبیات دفاع مقدس راهکارهای مناسب شناسایی و برای رفع آنها چارهجویی شود.

علی واحد در این نشست که جمعی از نویسندگان، شعرا و پژوهشگران فعال حوزه دفاع مقدس حضور داشتند گفت: بدخواهان نظام در هر زمان تلاش دارند تا ما یاد و خاطره شهدای عزیز را به فراموشی بسپاریم. در حالی که دفاعمقدس گنجینهای تمام نشدنی است و باید تمام توان خود را برای حفظ ارزشهای والای شهدا و ایثارگران و این گنجینه مقدس به کار بندیم.

وی قلم نویسندگان را ارزشمند قلمداد کرد و گفت: با وجودی که نویسندگان مزد بسیار ناچیزی دریافت میکنند اما  بیشتر از سایرین در حال کار و تلاش هستند و این نشان از تعهد و علاقهمندی اهل قلم به ادبیات پرارزش دفاعمقدس است.

وی خاطر نشان کرد: تبیین زوایای مختلف و ترویج ارزشهای دفاعمقدس وظیفه سنگین نویسندگان، شعرا و پژوهشگران است و این ادارهکل وظیفه خود میداند زمینه فعالیت نویسندگان و هنرمندان این حوزه را فراهم نماید.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اردبیل با اشاره به اینکه نیاز امروز جامعه تولید محتوای فاخر در حوزه دفاع مقدس است گفت: برگزاری جلسه نقد و بررسی آثار قبل از چاپ یک اثر، قطعا کمک شایانی در ارتقای کیفی آن اثر خواهد داشت و ما خود را مصمم به برگزاری این گونه جلسات میدانیم.

علی واحد ایجاد سازوکاری برای تبادل نظر مستقیم کارشناسان و نویسندگان را خواستار شد و افزود: یکی از برنامههای پیشنهادی این است که نویسندگان و کارشناسان آثار بتوانند در فضایی صمیمی نسبت به تبادل نظر در مورد اثر تولید شده اقدام کنند.

وی ادامه داد : اگر نویسندگان محترم خود را در معرض نقد کارشناسان قرار دهند و نظرات آنها را در اثر خود اعمال نمایند شاهد تولید آثاری خواهیم بود که از نظر کیفی در سطح بالاتری قرار دارند و خود این امر باعث میشود تا مخاطبین بیشتری آثار منتشر شده را ببینند.

وی تداوم برگزاری کارگاههای آموزشی در رشتههای داستان، خاطره و شعر را یکی دیگر از راه های ارتقای کیفی آثار برشمرد و گفت : با برگزاری کارگاههای آموزشی هم امکان آموزش هنرمندان جوان فراهم میشود و هم این گونه کارگاهها محملی برای ارتقای کیفی آثار هنری است.

علی واحد در پایان صحبتهای خود گفت: اگر همتی مضاعف برای ثبت و ضبط خاطرات ایثارگران دفاع مقدس نداشته باشیم زمان فرصتهای بیشماری را که الان در اختیار ماست از ما خواهد گرفت. وی ادامه داد: انتظار داریم نویسندگان، شعرا و پژوهشگران دفاع مقدس در این زمینه یاریگر ما باشند .

در ادامه این نشست برخی از حاضرین دیدگاههای خود را در مورد ادبیات دفاع مقدس بیان کردند.

نظر شما
پربیننده ها